Alphen Eagles logo

Alphen Eagles

AFC Alphen Eagles
AFC Alphen Eagles streeft na om American Football in alle leeftijdsgroepen en op het hoogst haalbare niveau te spelen. De club is aangesloten bij de AFBN en streeft na om een toonaangevende American Football club te zijn in Nederland en in het bijzonder in de ruime regio rondom Alphen aan den Rijn. 

Alphen Eagles wil op het hoogst haalbare niveau spelen en dus zal het senior tackle team prestatiegericht worden getraind, gecoacht en begeleid en er zal daarom ook van de betreffende spelers een reëel en passend commitment worden verlangd.

Recreatief
Binnen de vereniging wordt ook ruimte geboden om de sport op meer recreatieve basis te beoefenen in de vorm van flag football en/of een (recreatief) tackle football team.

Een solide opbouw en organisatie van de jeugdafdeling moet de continuïteit van de vereniging waarborgen. Training en opleiding is in eerste aanleg gericht op het spelplezier, maar zal de spelers ook moeten opleiden tot het spelniveau noodzakelijk voor inpassing in het senior tackle team.

Lacrosse
Lacrosse is een Noord-Amerikaanse sport. Het is een combinatie van veel sporten die tot een zijn gevormd. Denk hierbij aan ijshockey, basketball en handbal. Een team bestaat uit minimaal tien spelers, waarvan één de keeper is.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in