Bezemer Fitness logo

Bezemer Fitness

Bezemer Fitness is de gezelligste en persoonlijkste sportschool van Alphen aan den Rijn. Bij Bezemer Fitness ervaar je een bezoekje aan de sportschool als een gezellig uitje.

Bezemer Fitness heeft een unieke locatie met uitzicht op de Rijn. Deze ruime en overzichtelijke locatie is ingericht met moderne trainingsmogelijkheden waarmee u uw doelen kunt bereiken. Hier staat u bij Bezemer Fitness niet alleen voor: dit doet u samen met het enthousiaste en professionele team van instructeurs.

Om het uiterste uit deze begeleiding te halen, kunt u gebruik maken van de Bezemer Fitness app. Met deze app kunt u uw persoonlijke doelen stellen en aan de hand hiervan uw eigen trainings- en voedingsschema’s laten opstellen in slechts enkele minuten. Mocht u niet met een smartphone werken is dit geen probleem en zorgen wij dat u alsnog aan deze trainings- en voedingsschema’s zult komen.

Voor, tijdens of na kunt u volledig ontspannen onder het genot van een vers kopje koffie of een heerlijke verse smoothie aan de gezellige loungbar met rustgevend uitzicht op de Rijn. Daarnaast biedt het u vele voordelen om lid te zijn bij Bezemer Fitness. U krijgt namelijk bij
diverse aanbieders korting op vertoon van uw ledenpas. Onder andere bij: Carwash Easy & Go, Tapas restaurant Proto, Van der Louw tweewielers, Fleetwood Damesmode en nog veel meer.

Openingstijden

Maandag 07.00 - 23.00 uur
Dinsdag 07.00 - 23.00 uur
Woensdag 07.00 - 23.00 uur
Donderdag 07.00 - 23.00 uur
Vrijdag 07.00 - 23.00 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 uur
Zondag 09.00 - 16.00 uur
Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in