Boksschool Teus de Kruyf logo
Tip!

Boksschool Teus de Kruyf

Boksschool Teus de Kruyf is een NBB (Nederlandse Boksbond) erkende boksvereniging waar je terecht kunt voor wedstrijdboksen. Met een gedreven team van trainers zorgen ze ervoor dat jij jouw talent kunt ontwikkelen. De boksschool biedt uitdagende bokslessen en heeft waarden als ‘respect voor elkaar, plezier in de sport, discipline en zelfontplooiing’ hoog in het vaandel staan.

Boksschool Teus de Kruyf is onder andere de organisator van het jaarlijks terugkerend BOKSGALA. Daarnaast zijn ze betrokken bij maatschappelijke activiteiten, lokaal, regionale en landelijk in de wijk en op school. Via het Teus de Kruyf Institute verzorgen ze boksclinics en seminars over de bokssport en bieden ze een recreatief boksprogramma voor de hele familie zoals: jeugd box, lady’s only box, 35+ box, early bird box, fit & fight box, personal training, reguliere bokstraining en boxercise.

Klik hier voor meer informatie en de lestijden van het Institute.

Tot 14 jaar

1 x per week trainen

€ 22,50 per maand

Tot 14 jaar

Onbeperkt trainen

€ 27,50 per maand

Volwassenen

1 x per week trainen

€ 27,50 per maand

Volwassenen

Onbeperkt trainen

€ 36,00 per maand

Jeugd box tot 12 jaar

1 x per week trainen

€ 21,00 per maand

Jeugd box tot 12 jaar

2 x per week trainen

€ 26,00 per maand

Lady’s only box

1 x per week trainen

€ 23,50 per maand

Lady’s only box

2 x per week trainen

€ 30,00 per maand

35+ box

1 x per week trainen

€ 23,50 per maand

35+ box

2 x per week trainen

€ 30,00 per maand

Voor de onderstaande lessen: inschrijfgeld € 20,00 (hiervoor ontvang je 1 bandage set en 1 bitje gratis)

Family box

Ouder/ verzorger

€ 23,50 per maand

Family box

1e kind (tot 14 jaar)

€ 13,50 per maand

Family box

2e kind (tot 14 jaar)

€ 8,00 per maand

Family box

3e kind (tot 14 jaar)

€ 6,00 per maand

Voor de onderstaande lessen: geen inschrijfgeld (je ontvangt ook geen bandage set en bitje)

10-rittenkaart (tot 14 jaar)

€ 60,00 per kaart

10-rittenkaart (volwassen)

€ 100,00 per kaart

Personal training

Op aanvraag

Teus de Kruyf Institute is ontstaan uit onze passie voor de bokssport, het coachen en begeleiden van mensen en ons rotsvast geloof dat iedereen moet kunnen sporten. Het Instituut is een logisch vervolg op de activiteiten rondom de boksschool. De fysieke en mentale aspecten en de sociale beleving van de bokssport spreekt veel mensen aan, echter niet iedereen heeft de ambitie om wedstrijdbokser te worden.

Met de bokssport als basis en een breed maatschappelijk draagvlak, biedt het Instituut een gevarieerd programma voor jong en oud. Van het verbeteren van de conditie, coördinatie, motoriek en het versterken van de spieren, tot aan het vergroten van het zelfvertrouwen en daarmee ook het zelfbeeld. Ze verbeteren aspecten als discipline en doorzettingsvermogen en leren mensen hoe body en mind beter in balans gebracht kan worden.

Het Instituut is een plek waar iedereen gehoord en gezien wordt. Een open cultuur waar mensen zich veilig en vertrouwd voelen. Een plek waar respect heerst, ongeacht leeftijd, achtergrond, geloofsovertuiging of geslacht.

Kijk ook op de Facebookpagina van Teus de Kruyf Institute.

Lady’s only box

Een bokstechnische les voor alleen vrouwen en gegeven door een vrouwelijke trainer. Tijdens de warming up wordt gewerkt aan de voor vrouwen belangrijkste lichaamsdelen. Zo kan ieder op haar niveau haar algehele conditie verbeteren. Tijdens de bokstraining leer je de diverse stoten aan, bouw je deze uit tot series en wordt er gefocust op de juiste techniek. Met een diversiteit aan dames van alle leeftijden is dit een gezellige en prettig toegankelijke les.

Jeugd box

Jeugd Box sluit aan op Family Box, maar je kunt ook zo instappen. De lessen zijn afgestemd op een kinderlijk niveau waar de techniek en tactiek van het boksen op een speelse manier aangeleerd word. Ook word er veel aandacht besteed aan samenwerking, discipline en het opbouwen van een gezonde dosis zelfvertrouwen.

35+ box

Een pittige maar gemoedelijke technische boksles afgestemd op volwassen en senioren. Tijdens deze les combineer je de bokstechniek met conditionele oefeningen en lichte krachttraining.  De focus bij 35+ box ligt op het fysiek gezond houden van het lichaam en het verouderingsproces vertragen.

Early bird box

Een bokstechnische workout welke qua intensiteit is aangepast, zodat ieder fit en vol energie aan de dag kan beginnen. Veel ondernemers maken van deze les gebruik om zo voor het werk nog even te kunnen sporten. Voor de ‘vroege vogels’ een echte aanrader.

Fit & fight box

De lessen bij Fit & Fight Box worden opgebouwd uit een mix van cardio en krachttraining en de basis technieken van het boksen. Elke vier weken focus je je op het verbeteren van bepaalde spiergroepen of de opbouw van de conditie, dit doe je middels een groepsles of een circuittraining. Daarnaast werk je aan het aanleren en perfectioneren van de basistechnieken van het boksen. Deze lessen zijn gezellig, intensief en laagdrempelig.

Personal training

Afvallen, fitter en sterker worden, revalidatie, we hebben een heel breed pakket voor de personal trainingen. Deze stemmen ze af op jouw persoonlijke doelstellingen. Ze verzorgen de meest effectieve workout. Boksen is een perfecte manier om stress en negatieve invloeden van je af te stoten. De personal trainer stemt de training af op jouw niveau.

Reguliere bokstraining

In deze les trainen mannen en vrouwen op verschillende niveaus en leeftijden door elkaar. Deze lessen worden dan ook door diverse trainers gegeven, wat maakt dat elke les weer anders is. De ene les train je veel op conditie. De andere keer ligt de focus op de techniek, waarbij goed gekeken wordt naar de juiste houding en de manier van stoten zetten, met als doel dit alles te perfectioneren.

Boxercise

Een train de trainer concept. Op deze ééndaagse cursus zal Teus, als Master trainer Boxercise, de basistechnieken van het lesgeven in de breedtesport van het boksen aanleren. De juiste houding, stoten en manier van aanleren bij klanten wordt stap voor stap doorgenomen. In een wisselende rol van klant en van trainer ga je hiermee aan de slag. Aan het eind van de dag sluit je af met een examen en ontvang je het internationale certificaat Boxercise Instructor. Hiermee kan je jouw klanten in de sportbranche op een veilige en correcte manier basic bokslessen geven.

Family box

Family Box is speciaal opgezet om kinderen samen met hun ouder(s) te laten ontdekken hoe leuk boksen kan zijn. Speels, uitdagend en oriënterend, interactie en qualitytime.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in