De Vos Danscentrum logo
Tip!

De Vos Danscentrum

Dancemasters Ronald & Mieke de Vos
Ronald en Mieke de Vos dansten zelf ruim twaalf jaar aan de absolute top van de Nederlandse danssport. Zij vertegenwoordigden Nederland op vele toernooien in de hele wereld. Zij hebben in deze periode veel vakkennis opgedaan op het gebied van standaard en Latijnsamerikaanse dansen. In 1995 besloten zij deze kennis te delen met anderen en namen zij de dansschool in Alphen aan den Rijn over.

Niet alleen als dansers zijn Ronald en Mieke op en top professional. Ook op het gebied van onderwijs zijn zij zeer bedreven. Beiden hebben een onderwijskundige achtergrond en hebben een groot aantal jaren als leraar en lerares voor de klas gestaan. Alle danslessen worden door Ronald en Mieke zelf verzorgd.

DanceMasters
DanceMasters is dé organisatie van de beste dansscholen in Nederland. Om aangesloten te zijn bij DanceMasters moet een dansschool voldoen aan een breed sclae van kwaliteitseisen. Zo is het bezit van een FDO-danslerarendiploma vereist.

DanceMasters Ronald & Mieke de Vos is als enige dansschool in de regio rond Alphen aan den Rijn bij deze organisatie aangesloten.

 

De Vos Danscentrum
Ronald en Mieke de Vos sloten in 1995 een glansrijke carrière als wedstrijdpaar op vele europese dansvloeren af met de overname van de dansschool van Ruud Vermeij. Vanaf dat moment werd het hun passie om de liefde en plezier voor ballroomdansen over te brengen op heel veel cursisten in hun Alphense dansschool.....

In de jaren erna is ons bedrijf uitgegroeid tot het toonaangevende danscentrum voor de Alphense regio. Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar waren we de eersten die met een aanbod voor dans kwamen. Onze kidswing en latere streetdanceprogramma's waren een voorbeeld dat regelmatig gekopieerd werd. In 2013 zijn wij weer de initiatiefnemers van MoveOnMusic, een speciaal dansprogramma voor en op basisscholen gebaseerd op stijldansen als tool voor het onderwijs.

Mieke de Vos was in Alphen een van de eerste officiële Zumba-Certified instructors voor dit wereldbekende dansfitnessprogramma waarmee wij al enkele jaren heel veel succes hebben.

In 1996 waren wij de eerste dansschool in Nederland die de naam DanceMasters officieel in onze bedrijfsnaam opnamen. In september 2014 hebben we besloten ons bedrijf voort te zetten onder de kortere naam De Vos Danscentrum met een nieuw fris en eigenwijs logo.

De Nationale Dans Week welke in september 2013 voor het eerst door meer dan 200 dansscholen in Nederland georganiseerd gaat worden is een persoonlijk initiatief van Ronald de Vos, met onze dansschool zijn wij de motor van dit landelijke project!

In september 2014 introduceerden we voor het eerst het spraakmakende evenement Dancing with the Alphense Stars, waarin 7 "bekende" Alphenaren gekoppeld werden aan 7 topklas dansers om in een spraakmakende show uit te maken wie de Alphense Dancing Star ging worden. Alphen Stad TV maakt 4 uitzendingen rond dit programma. De complete organisatie, regie, choreografieën waren van onze hand.

Passie voor dans, creatief en inventief, modern en gedreven, humor en ontspanning..... onze sleutelwoorden voor uw dansles! U bent welkom!

Aanbod  
Cursussen Korte cursussen
Stijldansen Scholieren Salsa
Stijldansen Volwassenen Argentijnse Tango
Kidsswing Lindy Hop
Streetdance HipHop Bruidsparencursus
Zumba Workshops
Project MoveOnMusic Basisscholen Privéles

Een danscursus is vergeleken met andere vormen van vrije-tijds-besteding niet duur. Voor ongeveer € 9,- per les heeft u een jaar lang volop dansplezier.

Cursussen najaar 2014
Stijldansen Jeugd 14+
Cursusprijs € 230,- per persoon, 28 lessen.

Stijldansen Beginners volwassenen
Cursusprijs € 235,- per persoon, 26 lessen.

Stijldansen Gevorderden volwassenen
Cursusprijs € 245,- per persoon, 28 lessen.

Stijldansen senioren
Cursusprijs € 100,- per persoon, 13 lessen.

Kidswing 4-5 en 6-8 jaar
Cursusprijs € 100,- per persoon, 13 lessen.

Streetdance/Hip Hop 9-10 en 11-13 jaar
Cursusprijs € 100,- per persoon, 13 lessen.

Streetdance/Hip Hop 14+ 
Cursusprijs € 120,- per persoon, 13 lessen. 

Zumba
Periode 1 en 2: Tarief € 120,- per persoon, onbeperkt aantal workouts per periode.
Periode 3: Tarief € 100,- per persoon, onbeperkt aantal workouts per periode.
 
Bruidsparen-privé-cursus
Cursusprijs € 250,- per paar, 5 lessen van 1 uur op afspraak

Privéles op afspraak
€ 55,- per paar, per uur.

Proefles
Bij alle cursussen (m.u.v. de bruidsparencursus) is het mogelijk tegen betaling van € 10,- per persoon éénmalig een proefles te volgen. Dit bedrag wordt verrekend met de cursusprijs indien vervolgens de gehele cursus wordt gevolgd.

Wijze van betalen
Betaling van lesgelden kan contant bij de eerste dansles of d.m.v. electronische overschrijving voorafgaand aan de eerste dansles. Cursussen die langer dan 15 weken duren mogen contant in drie termijnen betaald worden: € 80,- per persoon bij de eerste en vijfde dansles en het restant bij de negende dansles.

€ 50,- sportvergoeding indien u verzekerd bent bij Zorg en Zekerheid
Wij zijn aangesloten bij NOC*NSF via ons lidmaatschap bij de Nederlandse Algemene Danssport Bond. Heeft u een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid, profiteer dan van de€ 50,- sportvergoeding die de verzekeraar u biedt voor het lesgeld van uzelf of uw kind.
(zie hier de voorwaarden)

Inschrijfvoorwaarden
Op al onze inschrijvingen en overeenkomsten gelden de algemene voorwaarden van DanceMasters. Klik hier voor inschrijfvoorwaarden.

Hieronder een aantal video's van De Vos Danscentrum. Meer video's kun je bekijken op www.devosdanscentrum.nl/video.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in