De Vos Danscentrum logo
Tip!

De Vos Danscentrum

Dancemasters Ronald & Mieke de Vos
Ronald en Mieke de Vos dansten zelf ruim twaalf jaar aan de absolute top van de Nederlandse danssport. Zij vertegenwoordigden Nederland op vele toernooien in de hele wereld. Zij hebben in deze periode veel vakkennis opgedaan op het gebied van standaard en Latijnsamerikaanse dansen. In 1995 besloten zij deze kennis te delen met anderen en namen zij de dansschool in Alphen aan den Rijn over.

Niet alleen als dansers zijn Ronald en Mieke op en top professional. Ook op het gebied van onderwijs zijn zij zeer bedreven. Beiden hebben een onderwijskundige achtergrond en hebben een groot aantal jaren als leraar en lerares voor de klas gestaan. Alle danslessen worden door Ronald en Mieke zelf verzorgd.

DanceMasters
DanceMasters is dé organisatie van de beste dansscholen in Nederland. Om aangesloten te zijn bij DanceMasters moet een dansschool voldoen aan een breed sclae van kwaliteitseisen. Zo is het bezit van een FDO-danslerarendiploma vereist.

DanceMasters Ronald & Mieke de Vos is als enige dansschool in de regio rond Alphen aan den Rijn bij deze organisatie aangesloten.

 

De Vos Danscentrum
Ronald en Mieke de Vos sloten in 1995 een glansrijke carrière als wedstrijdpaar op vele europese dansvloeren af met de overname van de dansschool van Ruud Vermeij. Vanaf dat moment werd het hun passie om de liefde en plezier voor ballroomdansen over te brengen op heel veel cursisten in hun Alphense dansschool.....

In de jaren erna is hun bedrijf uitgegroeid tot het toonaangevende danscentrum voor de Alphense regio. Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar waren ze de eersten die met een aanbod voor dans kwamen. Hun kidswing en latere streetdanceprogramma's waren een voorbeeld dat regelmatig gekopieerd werd. In 2013 waren zij weer de initiatiefnemers van MoveOnMusic, een speciaal dansprogramma voor en op basisscholen gebaseerd op stijldansen als tool voor het onderwijs.

Mieke de Vos was in Alphen een van de eerste officiële Zumba-Certified instructors voor dit wereldbekende dansfitnessprogramma waarmee ze al enkele jaren heel veel succes hebben.

In 1996 waren zij de eerste dansschool in Nederland die de naam DanceMasters officieel in hen bedrijfsnaam opnamen. In september 2014 hebben ze besloten hun bedrijf voort te zetten onder de kortere naam De Vos Danscentrum met een nieuw fris en eigenwijs logo.

De Nationale Dans Week welke in september 2013 voor het eerst door meer dan 200 dansscholen in Nederland georganiseerd gaat worden is een persoonlijk initiatief van Ronald de Vos, met hun dansschool zijn ze de motor van dit landelijke project!

In september 2014 introduceerden ze voor het eerst het spraakmakende evenement Dancing with the Alphense Stars, waarin 7 "bekende" Alphenaren gekoppeld werden aan 7 topklas dansers om in een spraakmakende show uit te maken wie de Alphense Dancing Star ging worden. Alphen Stad TV maakt 4 uitzendingen rond dit programma. De complete organisatie, regie, choreografieën waren van hun hand.

Passie voor dans, creatief en inventief, modern en gedreven, humor en ontspanning.....hun sleutelwoorden voor jouw dansles! Je bent welkom!

Aanbod  
Cursussen Korte cursussen
Stijldansen Scholieren Salsa
Stijldansen Volwassenen Argentijnse Tango
Kidsswing Lindy Hop
Streetdance HipHop Bruidsparencursus
Zumba Workshops
Project MoveOnMusic Basisscholen Privéles
Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in