Fit For Free Alphen aan den Rijn logo

Fit For Free Alphen aan den Rijn

Wil je een fijne work-out of een betere conditie? Dat kan bij Fit voor Free! Sinds november 2013 is er een Fit For Free in winkelcentrum De Baronie. Hier kan iedereen zeven dagen in de week terecht om in een gezellige sfeer lekker te kunnen sporten.

Fit For Free biedt tegen zeer lage tarieven fitnessapparatuur en een breed aanbod aan groepslessen. Dit is inclusief professionele fitnessbegeleiding. Al vanaf €11,95 per maand is het mogelijk om te kunnen sporten en om te werken aan het behalen van je persoonlijke (sport)doelen!

Voor veel leden is Fit For Free Alphen aan den Rijn veel meer dan alleen een sportschool. Bij binnenkomst staat het personeel altijd klaar om alle (sportieve) vragen te beantwoorden. De fitnessinstructeurs geven je graag advies op het gebied van trainen. Dankzij deze persoonlijke en professionele begeleiding behaal je binnen no-time resultaat!

Sporten voor jong en oud
Typerend voor deze vestiging is de diverse ledengroep. Van de jongvolwassenen die aan krachttraining doen, tot senioren die hun conditie willen verbeteren, harde werkers die na een lange dag kunnen ontspannen of de groepslesdeelnemers die met hun enthousiasme van iedere les een feest maken. Kortom, Fit For Free is voor jong én oud. Kom langs voor een gratis rondleiding en kijk of dit de sportschool is waar jij naar op zoek bent!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, leuke acties en leuke weetjes over Fit For Free Alphen aan den Rijn? Kijk dan op Facebook of de website.

Meer informatie over Fit For Free Alphen aan den Rijn

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in