Fitnessclub Jawi logo
Tip!

Fitnessclub Jawi

Fitnessclub Jawi is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. De clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod aan fitnessapparatuur en groepslessen. Wat de motivatie ook is; ze helpen iedereen graag met het behalen en behouden van een gezonde leefstijl!

Wil je meer weten over Fitnessclub Jawi? Bekijk de verschillende kopjes hieronder!

Kom 15 januari van 10:00 -16:00 uur naar de open dag!

Of je nou beginnend sporter bent of gevorderd: weten hoe fit je bent is van groot belang wanneer je regelmatig traint. Bij Fitnessclub Nederland start je daarom altijd met een fitheidstest! Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld. Deze oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Zo weet je of je vooruitgaat en of ze moeten bijsturen! 

Op 22 augustus 2022 heeft Padelclub Nederland naast de locatie in Druten ook haar deuren in Alphen aan Den Rijn geopend. De padelbanen zijn gevestigd in Fitnessclub Jawi.

Padel is een combinatie van tennis en squash en wordt met 4 personen gespeeld. Het is een spel dat staat voor lange rally’s waarbij tactiek belangrijk is, maar dat ook snel te leren valt. Je kunt los een baan huren voor 1,5 uur of kiezen voor een padelabonnement. Meer weten! Bezoek dan de website: padelclubnederland.nl

Naast individuele fitnessprogramma’s en padel heeft Fitnessclub Jawi een gevarieerd aanbod aan live groepslessen. Momenteel bieden ze de volgende groepslessen aan: 4xB, Boks 4 fun, BRN, Cross XXL, Function (ook easy) HITT, Kettlebell, Kickboksen, Pilates, Pump, Spinning, X-Core en diverse soorten yoga. Hier is precies te zien wat de groepslessen inhouden.

Een loyaliteitsprogramma, dat is wat we onze trouwe leden willen bieden. Dit hebben we opgezet in de vorm van Fitpoints. Met deze Fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de Fitnessclub Nederland App. De cadeaus variëren van een sporttas tot een maand gratis sporten. Maar je kunt ook kiezen voor een hotelovernachting in een deluxe kamer van Hotel Van Der Valk Hotel Zaltbommel – A2 of Hotel Van Der Valk Tiel. Het is wat jij wilt! Dus ga lekker sporten en scoor zo je fitpoints! Dan trakteren wij je op een leuk cadeau!

Ben jij er klaar voor om te beginnen met sporten? Schrijf je dan nu in bij Fitnessclub Jawi. Na inschrijving neemt de club zo spoedig mogelijk contact met je op. Inschrijven kan via deze link: https://www.fitnessclubnederland.nl/clubs/jawi/inschrijven/

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in