Fitnessclub Jawi logo
Tip!

Fitnessclub Jawi

Fitnessclub Nederland is een fitnessaanbieder met 11 locaties verspreid door heel Nederland. Met kwalitatief goed fitnessapparatuur, verschillende groepslessen, individuele begeleiding en wekelijkse online fitnessblogs helpen wij je om de fitste versie uit jezelf te halen. Wil je meer weten over onze Fitnessclub Nederland locatie Jawi? Bekijk de verschillende kopjes hieronder en word bekend met onze diensten!

We bieden onze leden vrijblijvend een gratis fitheidstest aan. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk trainingsplan opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van een fitnesscoach. Na afloop plannen we een tweede afspraak in zodat jij optimaal begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken een afspraak om je voortgang goed in de gaten te houden en zo nodig aan te passen.

Naast individuele fitnessprogramma’s heeft Fitnessclub Jawi een gevarieerd aanbod aan live groepslessen. Deze lessen worden live aangeboden in een ruimte die hier speciaal voor is ingericht. Momenteel bieden wij de volgende groepslessen aan: 4xB, Boks 4 fun, Bootcamp, Cross XXL, Hatha Yoga, Kettlebell, Kickboxing, Pilates, Pump, Salsation, Spinning, Total Body, Walking Bootcamp, Yin Yoga & Yoga. Hier is precies te zien wat de groepslessen inhouden.

Een loyaliteitsprogramma, dat is wat we onze trouwe leden willen bieden. Dit hebben we opgezet in de vorm van Fitpoints. Met deze Fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de Fitnessclub Nederland App. De cadeaus variëren van een sporttas tot een maand gratis sporten. Maar je kunt ook kiezen voor een hotelovernachting in een deluxe kamer van Hotel Van Der Valk Hotel Zaltbommel – A2 of Hotel Van Der Valk Tiel. Het is wat jij wilt! Dus ga lekker sporten en scoor zo je fitpoints! Dan trakteren wij je op een leuk cadeau!

Ben jij er klaar voor om te beginnen met sporten? Schrijf je dan nu in bij onze Fitnessclub Nederland locatie Jawi. Na inschrijving nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Inschrijven kan via deze link: https://www.fitnessclubnederland.nl/clubs/jawi/inschrijven/

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in