Limeshal logo

Limeshal

Limeshal
De Limeshal is een dubbele sporthal met verschillende gebruiksmogelijkheden. Er zijn uitstekende mogelijkheden voor sporten zoals handbal, korfbal, badminton, volleybal, zaalhockey, basketbal, zaalvoetbal en gymnastiek (FIG-opstelling). De klasse 1 sportvloeren zijn voorzien van officiële maatvoering en belijning, vastgesteld door de nationale sportbonden. Met een vrije speelhoogte van 9 meter is de Limeshal ook zeer geschikt voor sportevenementen op nationaal en internationaal niveau. De Limeshal voldoet dan ook aan alle NOC*NSF-eisen. In beide sporthallen zijn tribunes en digitale scoreborden aanwezig.

Daarnaast is de Limeshal zeer geschikt voor andere evenementen, zoals beurzen en vlooienmarkten. De sportvloer is van een zeer hoge kwaliteit, waardoor het niet verplicht is een extra afdekvloer aan te (laten) leggen. Er is een goederenlift met een capaciteit van 3000 kilo aan de buitenzijde aanwezig en er is een vloerluik direct van de sporthal naar de parkeergarage. In de parkeergarage zijn 130 parkeerplaatsen beschikbaar.

In de Limeshal is ook een kantine aanwezig, die door een aparte stichting wordt geëxploiteerd. Iedere huurder is in eerste instantie verplicht om gebruik te maken van de diensten van deze kantinestichting.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in