RV Alphen logo

RV Alphen

Roeien is voor iedereen!

Lekker buiten leren roeien van ervaren instructeurs

Roeien is een sport voor iedereen. Van 10 tot 80 jaar. Het is een hele gezonde sport, voor lichaam en geest. Lekker buiten op het water doe je en complete work-out. De kans op blessures is daarbij heel klein. Je kunt wekelijks trainen, recreatief mooie tochten maken in onze prachtige omgeving en ook roeien op wedstrijdniveau. Er zijn jeugdtrainingen en ook is er studentenroeien.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden

Om te roeien heb je alleen een zwemdiploma nodig. De vereniging heeft ervaren instructeurs die in er in een paar maanden voor zorgen dat je de techniek snel en goed onder de knie krijgt. Jongeren starten vaak direct in een skiff. Dat is een boot waar je in je eentje in zit. Volwassenen starten met elkaar in een boot met vier roeiers en een instructeur. Na het behalen van je bevoegdheden kun je zelfstandig of met andere roeiers op ieder moment van de dag het water op in één van de boten van de vereniging. Om te kijken of de sport bij je past is er in het voor- en najaar een speciale introductiecursus. Iedereen die geïnteresseerd is en graag kennis wil maken kan ook een mail sturen naar info@rv-alphen.nl

Over Roeivereniging Alphen

Roeivereniging Alphen heeft 230 leden, tussen de 10 en 80 jaar en afkomstig uit de hele regio (van Alphen, Woubrugge en Leimuiden tot Bodegraven en Nieuwkoop). De vereniging is gelegen langs het Aarkanaal naast de Zegerbrug midden in het Groene Hart. Naast sportiviteit is er ook gezelligheid op de vereniging. De Roeivereniging Alphen bestaat ruim 40 jaar.

Kijk voor meer informatie op www.rv-alphen.nl

Roeivereniging Alphen

Machineweg 2B, Aarlanderveen

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in