Suokjang logo

Suokjang

Genomineerd voor het Alphens Sport Gala!
Deze vereniging is genomineerd voor Vereniging van het jaar 2011 door het Alphens Sport Gala! Als jij wilt dat deze vereniging wint, dan moet er natuurlijk wel gestemd worden! Stemmen kan via de website!

Inmiddels hebben al ruim tweeduizend mensen hun stem uitgebracht. Op 11 december sluit de stembus, waarna de top drie per categorie op maandag 19 december bekendgemaakt wordt.

De stemmen van het publiek tellen uiteindelijk voor 33 procent mee in het eindoordeel. De andere 67 procent wordt ingevuld door de sportpers en de jurycommissie van het Sportgala onder leiding van wethouder Michel du Chatinier. Het Sportgala vindt zaterdag 28 januari 2012 plaats in de Limeshal.

Suokjang Taekwondo Vereniging
De vereniging Suokjang is in 1985 opgericht door Steve en Ella Zondag samen met Frans Tupamahu, met als doelstelling: het verzorgen van taekwondo trainingen en het promoten van taekwondo in het algemeen, binnen Nederland en daar buiten.

Het belangrijkste uitgangspunt bij de oprichting was dat Suokjang toegankelijk moet zijn voor een zo’n breed mogelijke groep, zonder onderscheid te maken tussen huidskleur, geloof, opleiding, afkomst of leeftijd.

Openingstijden

Maandag     gesloten
Dinsdag     18:30 - 21:00
Woensdag     gesloten
Donderdag     18:30 - 21:00
Vrijdag     gesloten
Zaterdag     08:30 - 10:30
Zondag     gesloten
Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in