Volleybal Castellum logo

Volleybal Castellum

Het volleybalseizoen
Een volleybalseizoen loopt ongeveer gelijk met een schooljaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgende jaar. De competitie (zie verderop) begint meestal eind september en loopt tot begin mei. In de schoolvakanties zijn er aangepaste trainingstijden en kan het zijn dat je groep in een andere sporthal traint.

Wedstrijden
De thuishal is Sporthal de Arena aan de Diamantstraat. Alle thuiswedstrijden worden op vrijdagavond en zaterdagmiddag gespeeld. De vereniging neemt met een groot aantal teams in een groot aantal klassen deel aan de NeVoBo competitie in het district MidWest. Omdat sommige verenigingen in hun district op zaterdag spelen, moeten de meeste competitieteams ook rekening houden met uitwedstrijden op zaterdag. Heel soms komt het voor dat clubs op een doordeweekse avond moeten spelen, en als je daarbij bent ingedeeld in de competitie, moet je dus rekening houden met die speelavond.

De lagere teams spelen hun wedstrijden voornamelijk in de nabije omgeving van: Alphen (Leimuiden, Woubrugge, Zevenhoven, Nieuwkoop, Boskoop) De bollen- en kuststreek (Lisse, Hillegom, Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, Wassenaar) Leiden (Oegstgeest, Warmond, Voorhout, Leiderdorp, Hazerswoude, Koudekerk) Gouda (Nieuwerkerk ad Ijssel, Oudewater, Haastrecht, Bergambacht, Schoonhoven) Woerden (Bodegraven, Nieuwerbrug, Waarder, Linschoten) Utrecht (Nieuwegein, Maarssen, Vleuten, Kamerik) De teams in de hogere klassen spelen daarnaast veel in de regio Den Haag (Delft, Rijswijk, het Westland).

Trainingen
Alle trainingen voor minis, jeugd, senioren en recreanten worden gehouden in de Alphense sporthal de Arena.

 

 

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in