Cuts&Colours logo

Cuts&Colours

Cuts & Colours biedt klanten een no-nonsense haarbeleving zonder afspraak voor een aantrekkelijke prijs. Opsmuk is namelijk helemaal nergens voor nodig. Wij werken alleen met topstylisten en kleurexperts, dus met de kwaliteit zit het wel goed. Heb je geen zin om te wachten en wil de zekerheid van een tijd en plek. Kies dan voor onze innovatieve online check-in service. 

HOE WERKT HET?
Cuts & Colours werkt zonder afspraak. Je kunt dus altijd binnenlopen in een van onze salons! Op ons innovatieve check-in scherm selecteer je zelf welke behandeling je wilt. Daarna kun je genieten van een verse kop illy koffie, en wordt je haar vakkundig geknipt en gekleurd.

HELDERE PRIJZEN!
Wij houden het graag simpel. Daarom werken we met een beperkt aantal behandelingen, allemaal voor een vaste, aantrekkelijke prijs. Direct bij het inchecken zie je de prijs van je behandeling. Wel zo overzichtelijk.

LOVE YOUR LOOK!
Jouw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Daarom volgen onze stylisten regelmatig trainingen en cursussen over de laatste kniptechnieken en kleurtrends. Zo ben je zeker tevreden met je nieuwe look!

WELKE PRODUCTEN WORDEN ER GEBRUIKT?
Bij Cuts & Colours wordt er gewerkt met de professionele producten van Schwarzkopf Professional en Indola. Bent u op zoek naar een nieuw haarproduct of wilt u geadviseerd worden op het gebied van kleur? Stap dan binnen voor een vrijblijvend kleur of productadvies.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
Heb je geen zin om te wachten en wil je toch de zekerheid van een tijd en plek? Kies dan voor onze innovatieve online check-in service. Deze vind je als button bij elke Cuts & Colours salon

Maak online een afspraak. www.cutsandcolours.nl

GESLOTEN OP ZONDAG*
Elke eerste zondag van de maand geopend van 12:00 tot 17:30 uur.

 

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in