Gitaarcirkel Alphen aan den Rijn logo

Gitaarcirkel Alphen aan den Rijn

Gitaarcirkel Alphen aan den Rijn heeft als doel om liefhebbers van (acoustisch) gitaar met elkaar in contact te brengen door een laagdrempelig podium voor hen te creëren. Het is de bedoeling dat je een aantal stukken instudeert en aan elkaar voorspeelt, max. 3 stukken en max. 10 minuten. 

Er is ook ruimte voor samenspel. Als je wilt kunnen er vanuit de groep adviezen worden gegeven. Tevens is er de mogelijkheid om een opname te maken. Als je het leuk vindt mag je, uiteraard in overleg, als afsluiting van de bijeenkomst, een miniconcert geven van max. 20 minuten. 

Natuurlijk wordt het erg op prijs gesteld als je iets wilt spelen maar je mag ook alleen komen luisteren. De sfeer is gemoedelijk, er is een hapje en een drankje en er is genoeg tijd om met elkaar van gedachten te wisselen over onze grote hobby: de gitaar. 

Heb je belangstelling of zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op. Ze hebben de Gitaarcirkel Alphen a/d Rijn in een huiselijke sfeer opgestart thuis bij Bouke Dittmar. De gitaarcirkel zal in principe elke laatste vrijdagavond van de maand plaats vinden, tenzij anders vermeld wordt.
Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in