Running & Walkingcenter Alphen a/d Rijn logo
Tip!

Running & Walkingcenter Alphen a/d Rijn

Running & Walkingcenter
Running & Walkingcenter is een speciaalzaak op het gebied van hardlopen en wandelen. Iedere loper is uniek, zij besteden ruime aandacht om samen de juiste schoen te vinden.
Om de juiste schoen voor je te vinden maken zij video opnames om je loopbewegingen te analyseren, hiernaast maken zij ook gebruik van een podoscoop om de voetboog te bekijken. Dit doen zij dan met ons Footbalance systeem, na deze voetentest kan je jouw uitslag toegemaild krijgen. Neem altijd je oude loopschoenen mee.

Personal training bij Sylvester PT staat voor een unieke aanpak. Hun manier van trainen gaat verder dan een standaard training. Omdat zij de focus leggen op functioneel trainen, zorgen zij ervoor dat jij bij elke training het maximale uit jezelf haalt. Ze kijken naar jouw doelen, naar jouw verbeterpunten, en werken hiervandaan naar jouw doelstelling toe. Op een persoonlijke én professionele manier zorgen zij er samen voor dat jij je resultaten behaalt. De personal trainingen geven zij in de professionele personal training-studio DOCK BLUE in Alphen aan den Rijn. In deze studio kunnen zij jou alles bieden wat je nodig hebt op het gebied van training. Train je liever buiten? Dat kan! Sylvester PT biedt ook outdoor personal training aan.

MTP Sports is het sport- en trainingsgedeelte voor als je geen blessure (meer) heb. Zij kunnen je bij de volgende dingen helpen:

  • Hardloopanalyse;
  • Hardlooptraining (techniek) in groepsverband;
  • Hardlooptraining individueel;
  • Coaching/begeleiding bij wedstrijden;
  • Running Performance Test.

Indien je via Running & Walkingcenter bij hun terecht komt, krijg je 10% korting op de hardloopanalyse bij MTP!

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in