Winkelcentrum de Baronie logo
Tip!

Winkelcentrum de Baronie

Winkelcentrum de Baronie
De Baronie is weer in bedrijf. Op de plek waar meer dan tien jaar geleden nog 180.000 chocoladeletters per dag werden geproduceerd, staat inmiddels een duurzaam, modern en compleet woon-, werk- en winkelgebied: Groot Baronie. Green Real Estate heeft dit industrieel erfgoed in Alphen aan den Rijn een nieuwe, duurzame bestemming gegeven. 

Groot Baronie is geen standaard winkelcentrum, maar een echte winkelbelevenis. Niet alleen dankzij de historische gebouwen, maar ook de groenvoorziening en ambiance zijn sfeervol. De goed uitgedachte infrastructuur en prima parkeergelegenheid maken Groot Baronie het best bereikbare winkelcentrum in Alphen aan den Rijn. Het servicegebied bestrijkt een gedeelte van de stad waar geen andere winkelcentra of supermarkten zijn.

De hoofdentree van het winkelcentrum Groot Baronie is gelegen aan de nieuwe winkelstraat die langs de fabriek dwars over het terrein loopt. 

Winkels en bedrijven
In winkelcentrum de Baronie zitten inmiddels al diverse winkels en bedrijven gevestigd. Hieronder vind je een overzicht van de aanwezige winkel en bedrijven.

Aanwezige winkels 

Hoogvliet Subway Bristol
Zeeman XL Joy for All Flowers Visspecialist Sluizeman
     
Lidl Van der Breggen Bakkers Kruidvat
 
Action Primera  

 

Aanwezige bedrijven

 
wonenCentraal Fit For Free                               

 

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in