Winkelcentrum de Baronie logo
Tip!

Winkelcentrum de Baronie

De Baronie is weer in bedrijf. Op de plek waar meer dan tien jaar geleden nog 180.000 chocoladeletters per dag werden geproduceerd, staat inmiddels een duurzaam, modern en compleet woon-, werk- en winkelgebied: Groot Baronie. Green Real Estate heeft dit industrieel erfgoed in Alphen aan den Rijn een nieuwe, duurzame bestemming gegeven. 

Groot Baronie is geen standaard winkelcentrum, maar een echte winkelbelevenis. Niet alleen dankzij de historische gebouwen, maar ook de groenvoorziening en ambiance zijn sfeervol. De goed uitgedachte infrastructuur en prima parkeergelegenheid maken Groot Baronie het best bereikbare winkelcentrum in Alphen aan den Rijn. Het servicegebied bestrijkt een gedeelte van de stad waar geen andere winkelcentra of supermarkten zijn.

De hoofdentree van het winkelcentrum Groot Baronie is gelegen aan de nieuwe winkelstraat die langs de fabriek dwars over het terrein loopt. 

De openingstijden die genoemd worden zijn van de parkeergarage. Voor de juiste openingstijden per winkel, verwijzen we je graag door naar de website van De Baronie.

Winkels en bedrijven
In winkelcentrum de Baronie zitten inmiddels al diverse winkels en bedrijven gevestigd. Hieronder vind je een overzicht van de aanwezige winkel en bedrijven. 

Aanwezige winkels 

bristol.png
Hoogvliet Subway Bristol
Zeeman XL Primera Visspecialist Sluizeman
     
Lidl Van der Breggen Bakkers Kruidvat
Baronie doner place.png Baronie telecom.png
Action Baronie Doner Place Baronie Telecom
Bartens slagerij.png BIG BAZAR.png cuts & colours.png
Bartens Slagerij Big Bazar Cuts & Colours
GOUDREINET.png SHABU SHABU.png Martinez CHOCOLATIER.png
Goudreinet Shabu Shabu Martinez Chocolatier
loempiak NGUYEN NGUYEN.png SHABY TO GO.png  
Loempiakraam Nguyen Nguyen Shabu To Go  

Aanwezige bedrijven

logo woonforte.png  
Woonforte Fit For Free                               

 

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in