« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

13 september 2017 - 09:54  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - VOA-bijeenkomst met XL-bedrijvenWie: Liesbeth Spies, Kees van Velzen en Gerard van As Waar: Brugbedieningspoort SteekterpoortWanneer: 14 september | 7.30 uur

Burgemeester Spies is donderdagochtend vroeg aanwezig bij een ontbijtsessie van de VOA, georganiseerd voor de grotere “XL”-organisaties. Hierbij staat het thema “cybersecurity” centraal. Aansluitend zijn wethouders Van Velzen en Van As aanwezig bij de boardvergadering van de EDBA. 

Onthulling Graffitikunstwerk
Wie: Kees van Velzen
Waar: Ashram College
Wanneer: 14 september | 15.30 uur

Wethouder Van Velzen onthult donderdag een graffitikunstwerk op de zijgevel van de middelbare school het Ashram College. Op initiatief van de bewonersvereniging is over oude graffiti een nieuw werk met het thema “sport en natuur” gespoten om het uitzicht te verfraaien. Bij de presentatie zijn de kunstenaar Joost Zwanenburg en de leerlingen die model hebben gestaan aanwezig. 

Congres Schulden en Armoede
Wie: Ed de Leest
Waar: Eenhoorn Amersfoort
Wanneer: 15 september | 9.00 uur

Wethouder De Leest woont een congres over schulden en armoede bij. Dit congres sluit aan op de bijeenkomst Mobility Mentoring van 12 september in het gemeentehuis. Belangrijke thema’s zijn: het overschatten van de zelfredzaamheid van inwoners in schuldproblemen en het onderschatten van psychologische problemen. 

Opening Kunstgrasveld Alphia
Wie: Michel du Chatinier
Waar: Voetbalvereniging Alphia
Wanneer: 16 september | 14.15 uur

Wethouder Du Chatinier opent een nieuw kunstgrasveld bij voetbalvereniging Alphia. Andere sportverenigingen maken ook gebruik van het veld. Met het nieuwe kunstgrasveld wordt het voor Alphia mogelijk om nieuwe en aanvullende sportieve buitenactiviteiten te organiseren en om samen te werken met maatschappelijke organisaties. Daarmee is het een mooi voorbeeld van Nieuw en Anders. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn