Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

14 november 2018 - 08:46  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Uitreiking boek De reis van Syntax BosselmanWie: Gert-Jan Schotanus Waar: Brede School, BoskoopWanneer: 14 november 2018 | 11.00 uur

Wethouder Schotanus reikt samen met schrijver Arend van Dam het boek De reis van Syntax Bosselman uit aan leerlingen van de Brede School. Het boek van Van Dam heeft de Thea Beckmanprijs gewonnen, een prijs voor het beste historische jeugdboek.

Kennisontbijt Woningmarkt Rabobank
Wie: Gerard van As
Waar: Stadhuisplein 2, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 15 november 2018 | 08.00 uur

Wethouder Van As is aanwezig bij het kennisontbijt Woningmarkt van Rabobank. Tijdens het ontbijt wordt gesproken over welke maatregelen op langere termijn nodig zijn om de woningmarkt te verbeteren. Woningmarkteconoom Nic Vrieselaar vertelt over zijn recente onderzoek over de ontwikkelingen op de woningmarkt. 

Bestuurdersdag LPB-congres
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Noordoostpolder
Wanneer: 15 november 2018 | 09.00 uur

Wethouder Schotanus is aanwezig op de bestuurdersdag van het LPB-congres, een netwerkorganisatie van en voor professionals die werkzaam zijn in de wijkaanpak. Tijdens deze dag wordt onder andere gesproken over de nieuwe democratie. 

Galaconcert 110 jaar Harmonie Arti Alphen
Wie: Leo Maat
Waar: Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 16 november 2018 | 20.00 uur

Wethouder Maat is aanwezig bij het galaconcert van Harmonie Arti Alphen, ter ere van hun 110-jarig bestaan. Alle drie de orkesten van Harmonie Arti Alphen treden op tijdens het galaconcert: beginnersensemble Toetie, opleidingsorkest Jong Arti en concertharmonie Groot Arti. Gastsolisten zijn de voormalige Arti-leden Kim Bosch op hobo en Thijs van den Geest op trompet. De avond staat onder leiding van Albert-John Vervorst. 

Opening bijenlandschap de Groene Vinger
Wie: Leo Maat
Waar: Groene Vinger, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 17 november 2018 | 15.00 uur

Wethouder Maat opent het bijenlandschap de Groene Vinger. Door bijenvriendelijke gebieden in te richten en te beheren en bijenvriendelijke tuinen te maken wordt geprobeerd om de bijen te behouden.

Werkbezoek Leidende principes inrichting sociaal domein
Wie: Han de Jager
Waar: Gemeentehuis, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 19 november 2018 | 12.30 uur

Wethouder De Jager is aanwezig bij het werkbezoek voor belangstellenden over de leidende principes in de inrichting van het sociaal domein in Alphen aan den Rijn. De gemeente heeft de afgelopen jaren innovatieve keuzes gemaakt in de inrichting van de Wmo en de jeugdhulp. Inmiddels werkt de gemeente intensief samen met Tom in de Buurt en GO! voor jeugd. Belangstellenden, waaronder andere gemeenten, laten zich bijpraten over de Alphense aanpak. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn
Mediamarkt