Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Feestelijke bijeenkomst plan de Stadspoort
Wie: Gerard van As
Waar: Bouwlocatie op de hoek van Wielewaalstraat-Thorbeckestraat, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 9 januari 2019 | 15.00 – 16.30 uur

Wethouder van As verricht de officiële handeling voor het bereiken van het hoogste punt van appartementencomplex de Stadspoort, in aanwezigheid van toekomstige bewoners. De 38 nieuwbouwappartementen zijn verdeeld over zeven woonlagen. Het gebouw telt 9 vrije sector huurappartementen en 29 koopappartementen. De huurappartementen zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Daarnaast zijn er negen verschillende type koopappartementen waaruit gekozen kon worden.

Nieuwjaarsreceptie provincie Zuid-Holland
Wie: College
Waar: Provinciehuis, Den Haag
Wanneer: 9 januari 2019 | 16.00 uur

Het college is aanwezig op de nieuwjaarsreceptie van provincie Zuid-Holland. Samen met het bestuur van de provincie en andere gemeenten, wordt het nieuwe jaar ingeluid. 

Afscheid burgemeester Milo Schoenmaker
Wie: Liesbeth Spies en Han de Jager 
Waar: Gemeentehuis Gouda
Wanneer: 9 januari 2019 | 19.00 uur

Burgemeester Spies en wethouder De Jager zijn aanwezig op de afscheidsreceptie van de burgemeester van Gouda, Milo Schoenmaker. Na zeven jaar neemt Schoenmaker afscheid, hij wordt bestuursvoorzitter bij het Centraal Opvang opvang asielzoekers (COA). 

VOA Verkiezing onderneming van het jaar
Wie: College
Waar: Theater Castellum
Wanneer: 10 januari 2019 | 15.00 uur

Het college is aanwezig bij de bekendmaking van de onderneming van het jaar. De ondernemingen die kans maken op de titel zijn Archeon en Helicon. Archeon viert dit jaar hun 25-jarig jubileum. Helicon ondersteunt musea, kastelen, landhuizen en andere instellingen met culturele of (natuur) historische collecties met conservering.

Nieuwjaarsreceptie Zwammerdam
Wie: Gert-Jan Schotanus en Kees van Velzen
Waar: Gezwam, Zwammerdam
Wanneer: 11 januari 2019 | 20.00 uur

Wethouders Schotanus en Van Velzen zijn aanwezig op de nieuwjaarsreceptie in Zwammerdam. Samen met inwoners van Zwammerdam wordt het nieuwe jaar ingeluid

Opening zonneweide Hazerswoude-Dorp
Wie: Liesbeth Spies en Leo Maat
Waar: Voorweg, Hazerswoude-Dorp
Wanneer: 14 januari 2019 | 14.30 uur

Burgemeester Spies en wethouder Maat openen de zonneweide in Hazerswoude Dorp. Het stuk grond is twee hectare groot en is volledig bedekt met zonnepanelen. Dit is de eerste zonneweide in de gemeente. Initiatiefnemer van de zonneweide is Cees Lourier. Door een samenwerking met de gemeente en Raedthuys Pure Energy is deze zonneweide aangelegd.  


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.