Restaurant

's Molenaarsbrug

's Molenaarsbrug

Karakteristiek pand naast 's Molenaarsbrug.

's Molenaarsbrug
's Molenaarsweg 2
2401 LL Alphen aan den Rijn

Contact

Restaurants

's Molenaarsbrug

Restaurant met historie 

Zaken doen tijdens een uitgebreide lunch met uw relatie of een zakelijk evenement in een uw eigen aparte ruimte? Kom binnen in de prettige ambiance van ons restaurant of bespreek een van onze zalen.

Klik hier voor onze zakelijk brochure. Hierin treft u de zalen, onze capaciteit, de mogelijke opstellingen en vergaderarrangementen.

Uw zakelijke lunch
Bij ’s Molenaarsbrug kunt u de tijd nemen voor uw zakelijke lunch. Wij serveren naar keuze een menu bestaande uit één tot drie gangen. Onze chefs zorgen voor een vlotte doorstroom van uw gerechten. Zo kunt zelf bepalen hoe lang uw zakenlunch mag duren. Bekijk hier onze lunchkaart

Uw zakelijke evenement
Of het nu gaat om een interne bedrijfspresentatie, een onthulling of een afscheidsreceptie van een collega, ’s Molenaarsbrug biedt u een unieke locatie. Wij beschikken over drie zalen met een capaciteit variërend van acht tot tweehonderd personen. In overleg kunt u gebruik maken van onze vergaderhulpmiddelen. 

Overige vragen?
Heeft u vragen of wilt u het vergaderarrangement reserveren? Neem dan contact op met Selina Kalkhoven om uw wensen te bespreken.

Nieuws

Facebookstream