Over Alphens.nl

Alphens.nl is hét internetplatform voor Alphen aan den Rijn. Wij hebben als doel om alles wat er gebeurd is en dat nog gaat gebeuren in Alphen aan den Rijn op één overzichtelijke website aan te bieden. 

Alphens.nl biedt de Alphense agenda, alle locaties met openingstijden, maar ook vacatures en natuurlijk het echt Alphense nieuws. Alphenaren kunnen direct reageren op bijvoorbeeld nieuwsberichten, waardoor Alphens.nl een interactief platform is geworden. 

Het idee voor een platform als Alphens.nl is ontstaan vanwege het feit dat er talloze online en offline initiatieven in Alphen aan den Rijn zijn. Dit maakt de informatievoorziening voor de Alphenaar alleen maar ingewikkelder. Waar Alphen.NU specifiek voor jongeren dit gat vroeger heeft opgevuld door alle relevante content voor een specifieke doelgroep te centraliseren, heeft niemand dit gat voor de rest van Alphen op een degelijke manier weten in te vullen.

Klik vooral rond op de website, ontdek dingen waarvan je nooit hebt geweten dat Alphen ze kon bieden, maar boven alles: geniet van ons 'dorp'. Welkom op Alphens.nl!

Alphens.nl
Raadhuisstraat 211
2406 AC Alphen aan den Rijn

0172-891133
info@alphens.nl
www.alphens.nl