Over Alphens.nl

Alphens.nl is hét internetplatform voor Alphen aan den Rijn. Wij hebben als doel om alles wat er gebeurd is en dat nog gaat gebeuren in Alphen aan den Rijn op één overzichtelijke website aan te bieden. 

Van een agenda met evenementen en activiteiten, locaties met openingstijden en natuurlijk het echte Alphense nieuws, tot aan vacatures van bedrijven in Alphen aan den Rijn en omgeving en toffe artikelen van Alphense ondernemers. Je vindt het op Alphens.nl.

Het idee voor een platform als Alphens.nl is ontstaan vanwege het feit dat er talloze online en offline initiatieven in Alphen aan den Rijn zijn. Dit maakt de informatievoorziening voor de Alphenaar alleen maar ingewikkelder. Waar Alphen.NU specifiek voor jongeren dit gat vroeger heeft opgevuld door alle relevante content voor een specifieke doelgroep te centraliseren, heeft niemand dit gat voor de rest van Alphen op een degelijke manier weten in te vullen.

Klik vooral rond op de website, ontdek dingen waarvan je nooit hebt geweten dat Alphen ze kon bieden, maar boven alles: geniet van ons 'dorp'. Welkom op Alphens.nl!

Alphens.nl
Raadhuisstraat 211
2406 AC Alphen aan den Rijn

0172-891133
info@alphens.nl
www.alphens.nl

Alphens.nl verwelkomt gemiddeld 500.000 bezoekers per maand op de website. Daarnaast hebben we op onze social media kanalen een gecombineerd bereik van ruim 90.000 volgers.

Gebruik van kunstmatige intelligentie
Bij het opstellen van nieuwsberichten op deze website maken wij gebruik van kunstmatige intelligentie (AI). Alle berichten worden echter altijd nog gecontroleerd en bewerkt door onze redactie voordat ze gepubliceerd worden. Deze werkwijze waarborgt de nauwkeurigheid en kwaliteit van onze content.