Overige vandaag 15:33

Jongeren in jeugdzorg presenteren hun Top Tien in Parkvilla

Woensdag 28 juli presenteren jongeren in jeugdzorg samen met de hoofdrolspeler van de film I don’t wanna dance hun Top Tien: de belangrijkste kenmerken van mensen die voor hen het verschil maken. Dit doen zij in Parkvilla, waar ook de filmvertoning plaatsvindt.

Advertorial Winkels vandaag 14:41

Woensdag Wijndag: de heerlijke Viognier van Les Bertholets

Deze keer geeft wijnspeciaalzaak La Bodega ’87 je inspiratie voor een fantastische wijn bij Aziatische gerechten, zomerse salade of een kipgerecht. Deze week gaan ze voor de Viognier van Les Bertholets! ⁠

Advertorial Kinderen vandaag 11:25

Volop leuke activiteiten deze zomer bij zwembad De Hoorn

Met dit weer is buiten vertoeven niet altijd even lekker. Des te leuker is het om deze zomervakantie naar zwembad De Hoorn te gaan. Daar is het elke dag feest! Beleef de gloednieuwe interactieve glijbaan en doe mee met de vakantieactiviteiten. Zo hoef je je niet te vervelen!

Advertorial Sport gisteren 12:40

Kom jij ook naar de Pluto Voetbaldagen?

In de zomervakantie organiseert Plutosport samen met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek de 'Pluto Voetbaldagen’! Twee dagen vol opblaasattracties, unieke sporten en uitdagende voetbalvormen. Het evenement vindt drie keer plaats, zodat er voor elk kind een geschikte datum tussen zit!

Advertorial Mode en interieur 26 jul. 2021 10:50

Waarom Birkenstocks zo populair zijn

Je haat ze of je houdt ervan, maar je kan er eigenlijk niet omheen... De Birkenstock slippers en sandalen zijn inmiddels namelijk niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Maar waarom zijn Birkenstocks nou eigenlijk zo populair?