Advertorial Winkels gisteren 17:53

Win jij een prachtig cadeau voor jouw moeder of iemand die je liefhebt?

Aanstaande zondag is het Moederdag en dat laten ze bij La Bodega ’87 natuurlijk niet zomaar voorbijgaan! Win jij een prachtig cadeau voor jouw moeder of iemand die je liefhebt? Je maakt bij La Bodega ’87 nu kans op een magnum (1,5 liter) fles Eivi mét armbandje.

Blog Verhalen uit het hart gisteren 13:29

Dag zus

Op een winterse dag krijg ik de vraag van mijn collega of ik de uitvaart van mevrouw Scholten wil verzorgen. Ze is 78 jaar geworden. Het is niet nodig om nog contact op te nemen van tevoren, laat mijn collega weten. Maar zoals wij bij Monuta altijd doen, is toch nog even bellen naar de opdrachtgever. Dus ik bel de jongere zus van mevrouw Scholten.

Algemeen 5 mei 2021 14:52

Vijf jaar De Thermen2: "Mijn passie ligt bij mensen helpen met bewegen"

De Thermen2 bestaat alweer vijf jaar. Een mooi moment om met Ron van der Wild, investeerder en initiatiefnemer van De Thermen2, terug te kijken op de afgelopen jaren en vooruit te kijken naar de toekomst. "Binnen De Thermen2 is de medewerker civiele dienst net zo belangrijk als de directeur, daar ben ik trots op."

Overige 5 mei 2021 14:06

76 jaar na de bevrijding: zo ging het er in 1945 aan toe in Alphen

Vandaag is het 76 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd door de geallieerden. Ieder jaar vieren wij de Duitse bezetting in Nederland. Ook staan Nederlanders stil bij de waarden: vrijheid, democratie en mensenrechten. Hoe werd de bevrijding in 1945 eigenlijk in Alphen gevierd? Zie en lees er hier alles over. 

Gemeente 5 mei 2021 12:13

Alphen bloeit op: gemeente deelt groeikaart uit aan inwoners

Het gemeentebestuur van Alphen aan den Rijn bedankt alle inwoners voor hun veerkracht, begrip en zorg voor elkaar in het afgelopen jaar. Om de zomer alvast met Alphenaren in te luiden, hebben ze deze week bij Week in Beeld een groeikaart bijgevoegd.

Advertorial Cultuur 5 mei 2021 10:02

Genoeg te beleven bij Bibliotheek Rijn en Venen in de maand mei

Bibliotheek Rijn en Venen staat in deze tijd zeker niet stil! De Bibliotheek heeft verschillende activiteiten zodat jij je niet hoeft te vervelen. Van online seniorencolleges over Het Oude Egypte en een online voorleesfeestje tot aan een QR wandeling door het centrum en muziek maken tijdens Zin in Zondag.

Verkeer en vervoer 5 mei 2021 09:10

Hoe staat het met de verlichting van de fietspaden in Alphen aan den Rijn?

Ook al heb je goede verlichting op je fiets, het rijden over een donker fietspad geeft sommigen geen prettig gevoel. Zeker gedurende de wintertijd, wanneer het eerder schemerig wordt en het aantal donkere uren aanzienlijk groter is. Gelukkig is een groot deel van de Nederlandse fietspaden goed verlicht. Maar hoe zit het in onze gemeente?

Winactie Eten en drinken 4 mei 2021 18:19

Winnen: een menu voor twee personen van restaurant Sjoesie

Sinds kort is restaurant Sjoesie geopend in de Hooftstraat op nummer 93. Hier kun je terecht voor heerlijke innovatieve sushis, sando’s en Aziatische maaltijden. Om de opening te vieren mogen wij een menu voor twee personen weggeven!

Winkels 4 mei 2021 17:30

Jim en Alex openen nieuwe winkel in het pand van Simon Lévelt

Een winkel waar je naar hartenlust kunt shoppen voor nieuwe woonaccessoires én ook nog kunt genieten van een kopje koffie met een gebakje erbij? Dat kan straks bij Agorá 40 - Gifts, interior en pastry in de Julianastraat, waar tot voor kort Simon Lévelt was gevestigd.