Nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie 16 aug. 2019 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.

De hechte familie van Is Morus
Advertorial Horeca 15 aug. 2019 14:58

De hechte familie van Is Morus

Als er één restaurant is dat bekend is bij iedere Alphenaar, is het misschien wel Is Morus. Wat maakt het zo bekend en bijzonder? Misschien wel de mensen die er werken! Wij spraken twee jonge mannen uit de bediening die al een hoop hebben meegemaakt. Milan Spruijt (23) begon acht jaar geleden in de afwas en heeft inmiddels alle hoeken van het restaurant gezien. Ahmad Dabbagh (24) vluchtte uit Syrië, en belandde drie jaar geleden via de gemeente bij de Is Morus ‘familie’.

Wikiwork maakt de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat
Advertorial Algemeen 14 aug. 2019 14:04

Wikiwork maakt de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat

Wikiwork is met haar sterke netwerk de stille kracht van veel bedrijven. Het team is dagelijks bezig met het matchen van kandidaten aan opdrachtgevers, met de gezonde drive om een langdurige samenwerking aan te gaan tussen de verschillende partijen. De dames van Wikiwork putten uit hun eigen netwerk en hebben een scherp gevoel voor het maken van de juiste match.

Blog: Geweld
Blog Opinie 14 aug. 2019 09:18

Blog: Geweld

Ze duwt haar oor tegen de oude transistorradio. Ze durft hem niet te hard te zetten omdat ze bang is dat hij het anders hoort. Het kan nog alle kanten op, zegt de commentator. De spanning doet haar ademhaling versnellen. Nooit gedacht dat ze een voetbalwedstrijd zo spannend zou kunnen vinden.