Actium logo

Actium

Actium biedt ondernemers een breed pakket aan financieel administratieve dienstverlening. Hierdoor leveren wij een totaaloplossing, gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden.

Waarom onze cliënten voor ons kiezen
Wij stellen onze cliënten nog écht centraal. En we geloven dat een goede samenwerking tussen u als ondernemer en ons als administratiekantoor essentieel is voor het klantbelang. Een samenwerking die gebaseerd is op respect, vertrouwen, stabiliteit en groei.

Expertise
De basis van een goed administratie- en belastingadvieskantoor is kennis. Wij zijn dan ook aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Hierdoor zijn onze specialisten altijd op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving.

Eerlijke tarieven
Een administratiekantoor moet toegevoegde waarde bieden aan uw onderneming en aan het bedrijfsresultaat. Dit betekent dat u, naast de werkzaamheden, vanzelfsprekend ook kijkt naar het prijskaartje hiervan.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend prijsvoorstel.

Bereikbaarheid
Wij vinden het van belang om goed bereikbaar te zijn voor onze cliënten. Hierdoor heeft u snel toegang tot de juiste kennis en antwoorden op prangende vragen. Korte lijnen en directe communicatie, in combinatie met vakmanschap, bij ons op kantoor of bij u.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in