Carwash Easy and Go logo
Tip!

Carwash Easy and Go

Carwash Easy and Go
Carwash Easy and Go is een grote wasstraat waar je ook zelf je auto kunt wassen, uitzuigen en schoonmaken. De wasstraat vlakbij de N11 heeft verschillende wasmogelijkheden. Deze kun je allemaal bekijken, inclusief prijzen op hun website

Carwash Easy and Go gelooft in de toekomst van een beter milieu, technologie en duurzaam ondernemen. Het heeft de snelste, de grootste en milieuvriendelijkste Carwash in Alphen en omstreken.

Hoe werkt het?
De washcard is verkrijgbaar bij een van onze medewerkers in de wasstraat.

Voordelen van de Carwash Washcard

 • Altijd wassen voor HappyHour-prijzen!
 • Binnen 3 weken terug, Topwash van € 16,- voor € 11,-.
 • Gratis wasbeurt op uw verjaardag (indien u uw geboortedatum registreert).
 • U kunt gemakkelijk betalen met het tegoed op de washcard.
 • Uw bonus wordt na opwaarderen direct bij uw tegoed bijgeboekt.
 • U heeft geen contant geld meer nodig

Hoe krijg ik een Carwash Washcard?
De Carwash Washcard is verkrijgbaar bij één van onze medewerkers in de Carwash Easy and GO te Alphen aan den Rijn.

Registreren & Inloggen
Als u eenmaal de Carwash Washcard heeft moet u zich eerst registreren. Daarna kan u inloggen op de website. Als u ingelogd bent kunt u, uw gegevens wijzigen, uw saldo bekijken, uw transacties bekijken en natuurlijk de Washcard weer opladen met behulp van i-DEAL. Op deze manier kunt u continue profiteren van de kortingen!

U betaalt U ontvangt
30,- euro + 10% 33,- euro
50,- euro + 15% 57,50 euro
100,- euro + 15% 115,- euro
200,- euro + 20% 240,- euro
400,- euro + 25% 500,- euro


Opwaarderen en/of registeren
Wilt u uw washcard opwaarderen of registreren? Klik dan hier.

Aanvragen
Wilt u uw washcard aanvragen? Klik dan hier.

Bent u het zelf ook zo zat om uw hond(en) thuis te wassen en wilt u daarbij geen smerige badkamer achterlaten? Of weet u niet zo goed hoe het moet. Dan komt Carwash Easy and GO met de ideale oplossing vanaf 1 euro: de Dogwash!!

Hoe was ik mijn hond?
De meeste mensen vragen zich af, hoe was je een hond, hoe vaak was je een hond en waarmee was je een hond. Een hond kan je absoluut niet wassen met bijvoorbeeld babyshampoo, Badedas of Zwitsal. Dit tast de huid en de haren ernstig aan. De Digit Dogwash is speciaal ontworpen voor de hondenbezitter, om op een makkelijk manier de hond te wassen. Iedereen kent het probleem van het wassen van de hond. Met de producten die er tegenwoordig in de markt zijn mogen honden zeker iedere twee weken gewassen worden. Deze hondenshampoo's en conditioners zijn speciaal samengesteld dat ze de vetlaag van de hondenhuid en vacht niet aantasten en zitten uiteraard ook in onze Digit Dogwash. Honden rollen vaak dagelijks door hondenpoep, dode dieren of springen in de meest smerige sloten. Dan is het natuurlijk wel zo fris om je hond even te wassen. hondenbezitters wassen op dit ogenblik op de volgende manieren hun hond:

 • In de badkamer
 • In de tuin
 • Bij de trimsalon
 • In de Digit Dogwash

In de badkamer
Je kan je hond wassen in de badkamer. Calculeer hiervoor een halve dag in, want de badkamer is dan vervolgens zo smerig dat deze ook een grondige schoonmaakbeurt kan gebruiken!!

In de tuin
Je kan je hond wassen in je eigen tuin. Dit kan voornamelijk alleen in de zomer, omdat je zelf ook in een zwembroek moet staan!

Bij de trimsalon
Je kan je hond laten wassen bij de trimsalon. Dit is qua kosten een hoge drempel voor veel mensen. Gemiddeld kost dit namelijk zo'n 25 tot 30 euro.

In de Digit Dogwash
De ideale manier om je hond te wassen is de Digit Dogwash. 1 euro geeft u 2 minuten wastijd. U bepaald zelf hoe lang u wast en op welke manier u wast. De volgende opties zijn mogelijk in de Digit Dogwash!

 • Reinigen van de Digit Dogwash
 • Shampoo stand
 • Afspoelen met schoon water
 • Vlo en teek preventie
 • Conditioner stand
 • Drogen lage en hoge stand
 • Pauze stand

Reinigen van de Digit Dogwash
De Digit Dogwash biedt u de mogelijkheid om voordat u de hond in de hondenwasstraat laat stappen de open cabine uit te spoelen met een badreiniginger. Hierdoor stapt uw hond altijd in een schone omgeving. Dit werkt prettig voor u en is prettig voor uw hond. Overigens spoelt de machine zich automatisch schoon na iedere klant.

Shampoo stand
Na dat u de hond in de dogwash heeft laten stappen, kunt u kiezen om de hond in te soppen met de hondenshampoo stand. Het water wat uit de sproeikop komt is vermengd met een hondenshampoo zodat je niet meer hoeft te tobben met shampoo flessen etc. Het water en de hondenshampoo dringen goed tot de huid door en alle vuiligheid spoelt lekker uit de hondenvacht. U kunt de hondenshampoo op uw gemak inmasseren, door op de pauze stand te drukken. Op deze manier loopt de tijd en het geld niet door. Zodra u op de knop drukt van ieder willekeurig programma begint het aftellen van de tijd weer.

Afspoelen met schoon water
Om de hondenshampoo weer goed uit hondenvacht te krijgen kiest u voor de optie afspoelen met schoon water. Maakt u gebruik van een hondenshampoo die u van de dierenarts heeft omdat uw hond huidproblemen heeft dan kunt u ook gebruik maken van de afspoelen met schoon water stand. U masseerd dan gewoon uw eigen hondenshampoo in en spoeld daarna ook deze shampoo er uit.

Conditioner
Gebruik de honden conditioner voor een heerlijk zachte hondenvacht. Het water wat uit de sproeikop komt is ook weer automatisch vermengd met de honden conditioner zodat u ook weer niet hoeft te tobben met een fles. U kunt de honden conditioner op uw gemak inmasseren, door op de pauze stand te drukken. Op deze manier loopt de tijd en het geld niet door. Zodra u op de knop drukt van ieder willekeurig programma begint het aftellen van de tijd weer.

Vlo en teek preventie
Deze stand vermengt het water met een preventief middel tegen vlooien en teken. De ingredienten van dit product dood dus niet de vlooien en/of teken maar zorgt er wel voor dat ze circa een maand wegblijven. Spoel ook na dit programma de hond goed af met de afspoelen met water stand.

Drogen lage en hoge stand
Na de overheerlijke hondenwasbeurt is het tijd om de hond te drogen.U kunt kiezen voor een lage of hoge droog stand. De lucht is warm en krachtig waardoor je goed het water uit de vacht van de hond kan blazen. Het is aan te raden om een borstel of kam mee te nemen wat het drogen van de hondenvacht zal versnellen.

Pauze stand
Gebruik deze functie als je op je gemak de hond wil insoppen met de hondenshampoo of honden conditioner. Vervolg de wasbeurt door op een willekeurig programma te kiezen.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in