Dakmakersbedrijf Kewodak logo
Tip!

Dakmakersbedrijf Kewodak

Kewodak heeft een aparte missie voor het bedrijf bedacht: "Wij maken daken gezond." Het bedrijf is voor het leeuwendeel actief bij het vernieuwen van bestaande daken.

Een goed dak heeft een paar hoofdeigenschappen. De basis is uiteraard waterdichtheid. Maar daarbij komen wensen op het gebied van isolatie, leefbaarheid of aantrekkelijkheid. Isolatie is een trend en die houdt voorlopig nog niet op. Er liggen in Nederland nog ontzettend veel slecht geïsoleerde daken. En er zijn heel veel eigenaren van daken die eigenlijk niet weten wat ze boven hun hoofd hebben’’.

Kewodak werkt voornamelijk voor overheden, woningbouwcorporaties en professionele vastgoedeigenaren. Dat zijn organisaties met veel daken en met een groot belang bij een goede investering. "Door de trend voor betere isolatie komt daar ineens veel vraag uit. Gelukkig hebben wij de afgelopen jaren voldoende geïnvesteerd in slimme dingen en in gemotiveerd personeel om die vraag goed op te kunnen pakken’’.

De ervaring en specialisatie van onze dakdekkers beslaat allerlei soorten daksystemen en toepassingen. De dakwerkzaamheden omvatten diverse toepassingen voor platte of licht hellende daken zowel in de nieuwbouw (veelal uitgevoerd in bouwteamverband) als in de renovatie en het verzorgen van onderhoud aan deze. Onze oplossingen zijn duurzaam en milieuvriendelijk.

Dakdekkerbedrijf Kewodak biedt u:
- vakkundigheid op alle vlakken van daksystemen en toepassingen
- zowel in nieuwbouw als in renovatie
- bij grote of kleine projecten
- verzorgen van (structureel) onderhoud
- 24 uurs service, ook bij daklekkage (serviceorganisatie Kewodak Service)
- helder advies op het gebied van meerjarenplannen, toe te passen constructies en een passend financieel plaatje
- een flexibele oplossing voor uw vraag. Dit kan variëren van uitvoerende werkzaamheden tot het bieden van een totaaloplossing voor uw vraagstuk

Dakonderhoud en dakwerkzaamheden uitbesteden
Diverse organisaties hebben het dakonderhoud structureel aan Kewodak uitbesteed. Onze dakspecialisten kunt u door de gehele Randstad terugvinden, van dakwerk te Zoetermeer tot aan Amsterdam.

Hier worden door Kewodak, na grondige inspecties van de desbetreffende objecten, meerjarenbegrotingen opgesteld.
Tevens hebben wij een 24-uursdienst zodat onverhoopte lekkages niet escaleren tot enorme schades. We hebben er zelfs een speciale serviceorganisatie voor opgericht n.l. Kewodak Service.

Desgewenst adviseert Kewodak u als beheerder/eigenaar over de toe te passen constructies, de te volgen procedures en de financiële consequenties.
Door een flexibele opstelling heeft Kewodak de mogelijkheid om, in overleg met u, een bij de desbetreffende situatie passende totaaloplossing te bieden voor uw dakwerkzaamheden.
De werkzaamheden kunnen beperkt blijven tot de uitvoering van dakbedekkingwerkzaamheden maar ook kan Kewodak de advisering en het ontwerp evenals bouwfysische berekeningen voor u verzorgen en/of begeleiden.

Onze dakdekkers maken het verschil
Kewodak B.V. staat al ruim 30 jaar garant voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit in dakwerk. Wat uw vraag ook is, onze dakdekkers uit Alphen aan den Rijn stellen alles in het werk om u te helpen. Daarbij kunt u rekenen op onze snelheid, onze vakmanschap en daarbij het werken aan duurzaamheid (MVO).

Kewodak B.V. is aangesloten bij de brancheorganisatie voor gespecialiseerde aannemingsbedrijven Vebidak. Daarmee hebben wij toegang tot de meest actuele informatie op technisch, administratief, sociaal, economisch en juridisch gebied. Alle medewerkers worden regelmatig geschoold aan een speciaal opleidingsinstituut.

Een betrouwbaar dak
De erkenning van Dakmerk garandeert, door jaarlijkse accountantscontrole, de solvabiliteit van Kewodak. In geval van faillissement van het uitvoerende bedrijf neemt het garantiefonds de financiële verplichtingen ten opzichte van de opdrachtgever over.

Het VCA- en KOMO - procescertificaat waarover Kewodak beschikken biedt de zekerheid dat de veiligheidsaspecten (voornamelijk in de industriële sector maar ook voor andere opdrachtgevers) en de realisatie van de dakbedekkingconstructie procesmatig wordt benaderd. Dit wordt jaarlijks gecontroleerd door het certificatie-instituut Kiwa.

Maakt u zich wel eens zorgen over de conditie van uw dak? Zit u niet te wachten op een daklekkage? Dan heeft dakdekkersbedrijf Kewodak de oplossing voor u. Bij Kewodak kunt u namelijk een onderhoudsabonnement afsluiten, waarmee u verzekerd bent van periodiek dakonderhoud. U weet dan zeker dat uw dak regelmatig wordt gecontroleerd en gerepareerd, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over lekkages.

Waarom een onderhoudscontract?
Regelmatig onderhoud van uw dak is erg belangrijk, zeker als u een plat dak heeft. Hierop blijft veel vuil liggen, wat zorgt voor verstopping van de dakgoten. Regenwater kan niet meer weg en de kans op een lekkage wordt vergroot. Bij Kewodak zijn we gespecialiseerd in dakonderhoud, dakreparaties en het aanleggen van platte daken. Er zijn verschillende soorten onderhoudscontracten. Met een basiscontract wordt uw dak jaarlijks geïnspecteerd en onderhouden.

Toch lekkage
Mocht u om welke reden dan ook een lekkage hebben aan uw dak, dan kunt u het beste zo snel mogelijk de specialisten van Kewodak inschakelen. Hoe langer een daklekkage duurt hoe groter de schade wordt. Als u hoge reparatiekosten wilt voorkomen is het dus verstandig om direct uw dak te laten repareren. Ons team staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. U kunt dus op ieder moment contact met ons opnemen.

Nieuw dak nodig?
Het kan zijn dat uw dak versleten is en simpelweg aan vervanging toe is. Ook in dat geval kunt u terecht bij Kewodak. Wij kunnen verschillende soorten daken plaatsen en informeren u graag over het soort dak dat voor u het meeste voordeel oplevert. U kunt bijvoorbeeld denken aan een dak met zonnepanelen, of een wit dak dat zonnewarmte buiten houdt. Een goed dak is belangrijk en wij voorzien u graag van advies.

Dakbedekking door Kewodak: onze projecten
Zo gek doen wij met daken! We kunnen het u wel mooi vertellen (en geloof ons: dat doen we graag), maar beter nog is om ons werk gewoon te laten zien.

Als specialist in platte daken kunnen wij u verzekeren dat geen plat dak hetzelfde is. Maar óók dat geen dak te gek is voor de dakmakers van Kewodak. Kijk zelf maar. Op deze pagina laten we u kennismaken met onze werkzaamheden in de praktijk. Van schoolgebouwen en restaurants tot appartementen, supermarkten en autobedrijven: alle kregen een opknapbeurt of complete make-over van hun dak.

Experience Center
Speciaal voor bedrijven of verenigingen van eigenaren (vve’s) hebben we een nieuw Experience Center in ons kantoor in Alphen aan den Rijn. Hier geven onze medewerkers presentaties over de mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Bel of mail voor een afspraak.

NEEM NU CONTACT OP

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in