Dakmakersbedrijf Kewodak logo
Tip!

Dakmakersbedrijf Kewodak

Kewodak heeft een aparte missie voor het bedrijf bedacht: "Wij maken daken gezond." Het bedrijf is voor het leeuwendeel actief bij het vernieuwen van bestaande daken.

Een goed dak heeft een paar hoofdeigenschappen. De basis is uiteraard waterdichtheid. Maar daarbij komen wensen op het gebied van isolatie, leefbaarheid of aantrekkelijkheid. Isolatie is een trend en die houdt voorlopig nog niet op. Er liggen in Nederland nog ontzettend veel slecht geïsoleerde daken. En er zijn heel veel eigenaren van daken die eigenlijk niet weten wat ze boven hun hoofd hebben’’.

Kewodak werkt voornamelijk voor overheden, woningbouwcorporaties en professionele vastgoedeigenaren. Dat zijn organisaties met veel daken en met een groot belang bij een goede investering. "Door de trend voor betere isolatie komt daar ineens veel vraag uit. Gelukkig hebben ze de afgelopen jaren voldoende geïnvesteerd in slimme dingen en in gemotiveerd personeel om die vraag goed op te kunnen pakken’’.

De ervaring en specialisatie van hun dakdekkers beslaat allerlei soorten daksystemen en toepassingen. De dakwerkzaamheden omvatten diverse toepassingen voor platte of licht hellende daken zowel in de nieuwbouw (veelal uitgevoerd in bouwteamverband) als in de renovatie en het verzorgen van onderhoud aan deze. hun oplossingen zijn duurzaam en milieuvriendelijk.

Dakdekkerbedrijf Kewodak biedt jou:
- vakkundigheid op alle vlakken van daksystemen en toepassingen
- zowel in nieuwbouw als in renovatie
- bij grote of kleine projecten
- verzorgen van (structureel) onderhoud
- 24 uurs service, ook bij daklekkage (serviceorganisatie Kewodak Service)
- helder advies op het gebied van meerjarenplannen, toe te passen constructies en een passend financieel plaatje
- een flexibele oplossing voor jouw vraag. Dit kan variëren van uitvoerende werkzaamheden tot het bieden van een totaaloplossing voor jouw vraagstuk

Dakonderhoud en dakwerkzaamheden uitbesteden
Diverse organisaties hebben het dakonderhoud structureel aan Kewodak uitbesteed. Hun dakspecialisten kan je door de gehele Randstad terugvinden, van dakwerk te Zoetermeer tot aan Amsterdam.

Hier worden door Kewodak, na grondige inspecties van de desbetreffende objecten, meerjarenbegrotingen opgesteld.
Tevens hebben zij een 24-uursdienst zodat onverhoopte lekkages niet escaleren tot enorme schades. Ze hebben er zelfs een speciale serviceorganisatie voor opgericht n.l. Kewodak Service.

Desgewenst adviseert Kewodak je als beheerder/eigenaar over de toe te passen constructies, de te volgen procedures en de financiële consequenties.
Door een flexibele opstelling heeft Kewodak de mogelijkheid om, in overleg met je, een bij de desbetreffende situatie passende totaaloplossing te bieden voor jouw dakwerkzaamheden.
De werkzaamheden kunnen beperkt blijven tot de uitvoering van dakbedekkingwerkzaamheden maar ook kan Kewodak de advisering en het ontwerp evenals bouwfysische berekeningen voor je verzorgen en/of begeleiden.

Hun dakdekkers maken het verschil
Kewodak B.V. staat al ruim 30 jaar garant voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit in dakwerk. Wat jouw vraag ook is, hun dakdekkers uit Alphen aan den Rijn stellen alles in het werk om je te helpen. Daarbij kan je rekenen op hun snelheid, hun vakmanschap en daarbij het werken aan duurzaamheid (MVO).

Kewodak B.V. is aangesloten bij de brancheorganisatie voor gespecialiseerde aannemingsbedrijven Vebidak. Daarmee hebben zij toegang tot de meest actuele informatie op technisch, administratief, sociaal, economisch en juridisch gebied. Alle medewerkers worden regelmatig geschoold aan een speciaal opleidingsinstituut.

Een betrouwbaar dak
De erkenning van Dakmerk garandeert, door jaarlijkse accountantscontrole, de solvabiliteit van Kewodak. In geval van faillissement van het uitvoerende bedrijf neemt het garantiefonds de financiële verplichtingen ten opzichte van de opdrachtgever over.

Het VCA- en KOMO - procescertificaat waarover Kewodak beschikken biedt de zekerheid dat de veiligheidsaspecten (voornamelijk in de industriële sector maar ook voor andere opdrachtgevers) en de realisatie van de dakbedekkingconstructie procesmatig wordt benaderd. Dit wordt jaarlijks gecontroleerd door het certificatie-instituut Kiwa.

Maak jij je wel eens zorgen over de conditie van jouw dak? Zit je niet te wachten op een daklekkage? Dan heeft dakdekkersbedrijf Kewodak de oplossing voor jouw. Bij Kewodak kan je namelijk een onderhoudsabonnement afsluiten, waarmee je verzekerd bent van periodiek dakonderhoud. Je weet dan zeker dat jouw dak regelmatig wordt gecontroleerd en gerepareerd, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over lekkages.

Waarom een onderhoudscontract?
Regelmatig onderhoud van jouw dak is erg belangrijk, zeker als je een plat dak heeft. Hierop blijft veel vuil liggen, wat zorgt voor verstopping van de dakgoten. Regenwater kan niet meer weg en de kans op een lekkage wordt vergroot. Bij Kewodak zijn ze gespecialiseerd in dakonderhoud, dakreparaties en het aanleggen van platte daken. Er zijn verschillende soorten onderhoudscontracten. Met een basiscontract wordt jouw dak jaarlijks geïnspecteerd en onderhouden.

Toch lekkage
Mocht je om welke reden dan ook een lekkage hebben aan jouw dak, dan kan je het beste zo snel mogelijk de specialisten van Kewodak inschakelen. Hoe langer een daklekkage duurt hoe groter de schade wordt. Als je hoge reparatiekosten wilt voorkomen is het dus verstandig om direct jouw dak te laten repareren. Hun team staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor je klaar. Je kan dus op ieder moment contact met hun opnemen.

Nieuw dak nodig?
Het kan zijn dat jouw dak versleten is en simpelweg aan vervanging toe is. Ook in dat geval kan je terecht bij Kewodak. Zij kunnen verschillende soorten daken plaatsen en informeren je graag over het soort dak dat voor je het meeste voordeel oplevert. Je kan bijvoorbeeld denken aan een dak met zonnepanelen, of een wit dak dat zonnewarmte buiten houdt. Een goed dak is belangrijk en zij voorzien je graag van advies.

Dakbedekking door Kewodak: hun projecten
Zo gek doen zij met daken! We kunnen het je wel mooi vertellen (en geloof ze: dat doen we graag), maar beter nog is om Hun werk gewoon te laten zien.

Als specialist in platte daken kunnen zij je verzekeren dat geen plat dak hetzelfde is. Maar óók dat geen dak te gek is voor de dakmakers van Kewodak. Kijk zelf maar. Op deze pagina laten we je kennismaken met hun werkzaamheden in de praktijk. Van schoolgebouwen en restaurants tot appartementen, supermarkten en autobedrijven: alle kregen een opknapbeurt of complete make-over van hun dak.

Experience Center
Speciaal voor bedrijven of verenigingen van eigenaren (vve’s) hebben ze een nieuw Experience Center in Hun kantoor in Alphen aan den Rijn. Hier geven de medewerkers presentaties over de mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Bel of mail voor een afspraak.

NEEM NU CONTACT OP

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in