Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn logo
Tip!

Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn

Ruim 35 jaar ontzorgen zij hun klanten door het succesvol verkopen of aankopen van hun woning. Hun jarenlange ervaring in deze regio maakt dat zij kopers weer terug zien als zij op zoek gaan naar een nieuwe woning. Een duidelijk teken van waardering van hun klanten voor hun makelaars en binnendienstmedewerkers. Met hun team staat leveren van kwaliteit en een tevreden klant dan ook centraal.

Unieke kenmerken van ons kantoor:

Specialismen

Verkoop, Aankoop, Taxaties (ook NWWI), Nieuwbouw en Verhuur

 

 

Certificering

NVM, VastgoedCert, NWWI, NVM Nieuwbouwspecialist

 

 

Soort aanbod

Eengezinswoningen, Appartementen, Vrijstaande woningen en Kavels

 

 

Dienstverlening

Deskundig, actief, succesvol en persoonlijk

 

 

Bereikbaarheid

Ook op zaterdag en buiten kantoortijden

 

 

Doelgroepen

Starters, Gezinnen, Alleenstaanden en Senioren

   

Live chat via onze website

Na kantooruren bereikbaar via live chat: 17.00 - 23.00 uur.

Al meer dan 30 jaar verkopen wij met veel plezier en heel succesvol woningen. Onze jarenlange ervaring en aanwezigheid in Alphen a/d Rijn maakt dat wij huizenkopers weer terug zien als zij op zoek gaan naar een nieuwe woning. Een duidelijk teken van waardering van onze klanten. Met ons team staat het leveren van kwaliteit en een tevreden klant dan ook centraal.

De Drieman kantoren zijn gevestigd  in Alphen a/d Rijn,Nieuwkoop, Leiderdorp, Woerden en Bodegraven. Samen hebben we zo’n 500 woningen in de verkoop. Bezoek daarom eens onze website www.drieman.nl voor een overzicht van ons totale woningaanbod.

Als NVM Nieuwbouwspecialist zijn wij, naast het aan- en verkopen en taxeren van woningen in de bestaande bouw, ook zeer actief op het gebied van nieuwbouw en wordt ons kantoor- al in het beginstadium van de ontwikkeling - betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies op het gebied van bedrijfsonroerend goed en hebben wij goede connecties met hypotheekverstrekkers.

Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog, bent u geïnteresseerd in onze nieuwbouwplannen, een hypotheekadvies of denkt u eraan om uw eigen woning te verkopen. Belt u dan gerust met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

Openingstijden
Op zaterdag zijn onze makelaars voor afspraken beschikbaar van 10.00 tot 16.00 uur. Ook na kantoortijd zijn wij telefonisch bereikbaar via onze vaste telefoonnummer. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kunt u van 17.00 tot 23.00 uur op de live chat terecht.

Maandag 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten

Drieman_Alphen_aan_den_Rijn_groepsfoto-16-NEWSDETAIL_1.jpg

Bij Drieman Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!
Al ruim 40 jaar verkopen wij met veel plezier woningen in Alphen a/d Rijn en omstreken. Huizenkopers zien wij vaak terug als zij opnieuw een woning zoeken; een duidelijk teken van waardering! Kwaliteit en een tevreden klant staan bij ons dan ook centraal. Bent u dus op zoek naar een makelaar om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen? Bij Drieman helpen wij u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons kantoor aan de Anne Frankkade op een gunstige en drukbezochte locatie midden in het centrum.

Onze makelaars John Wijling, Helga Moerman, Anouk Groenendijk, Nick van Veen , Sander Heikens en Gerben Hak treden voor u op als verkopend makelaar. Femke Veenstra, Charlotte Gordeau, Jeanet Hooftman en Annely Aartman ondersteunen hen hierbij en zorgen voor de vriendelijke ontvangst, complete informatieverstrekking en de verkoop en aankoop ondersteuning.

Waarom kiest u voor Drieman Garantiemakelaars?

Wij zijn aangesloten bij de NVM
Een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit, onbesproken gedrag en ethiek. U kunt erop vertrouwen dat wij alleen uw belang behartigen.

Ons uitgebreide pakket aan marketingmiddelen
Het positioneren van uw woning in de markt is een belangrijk onderdeel van de verkoop. Wij schakelen voor elke woning een interieurstyliste in, maken professionele foto’s en plattegronden en zorgen voor een optimale presentatie op funda.nl, drieman.nl (de best bekeken regionale woningsite) en youtube. Wij adviseren u over alle andere marketingmiddelen en het beste moment om deze in te zetten.

De 5 unieke garanties van Garantiemakelaars
Waaronder onze contactgarantie; wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor u maar ook voor eventuele kopers via ons vaste telefoonnummer. Bovendien kan men dagelijks van 17.00 tot 23.00 uur via de website op de live chat terecht. En de annuleringsgarantie: Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mochten wij u toch niet bieden wat u ervan verwacht had dan voorziet deze garantie u in de mogelijkheid de samenwerking stop te zetten. 

Onze resultaten
Al vele jaren zijn wij marktleider in de Rijnstreek. Bijna 1 op de 5 huizen wordt via Drieman verkocht en daar zijn we best trots op! De doorlooptijd - de tijd dat uw huis te koop staat - is aanmerkelijk korter bij Drieman Garantiemakelaars dan bij de gemiddelde makelaar en Drieman weet bovendien een hogere verkoopprijs te realiseren. Door een realistische kijk op de vraagprijs en scherp onderhandelen.

Hoge klanttevredenheid
Onze gemiddelde score op funda.nl is een 8,5! Drieman streeft ernaar continu haar dienstverlening te verbeteren. Om te weten waar onze verbeterpunten liggen, vragen wij al onze klanten deel te nemen aan ons tevredenheidsonderzoek. Bekijk ook eens de reviews op www.drieman.nl.

Kijk voor meer informatie op www.drieman.nl

Een nieuwe woning kopen doet u niet iedere dag. Waarschijnlijk heeft u alle eisen waar uw nieuwe thuis aan moet voldoen duidelijk op een rij, maar hoe vindt u nou die ene woning? En als u hem vindt betaalt u dan eigenlijk een reële prijs en wat is de bouwkundige staat van de woning? Deze en al uw andere vragen worden stuk voor stuk beantwoord als u uw eigen aankoopmakelaar inschakelt.

Van zoekopdracht tot overdracht
Graag nodigen wij u uit om op kantoor al uw woonwensen door te spreken en te “matchen” aan de huidige en de toekomstige woningmarkt. We zullen dan uitvoerig ingaan op alle mogelijkheden van aankoopbegeleiding en u adviseren over het zoekproces. Niet alleen kunt u ervoor kiezen om Drieman te laten zoeken naar geschikte woonruimte maar denkt u ook eens aan;

- het verrichten van grondig vooronderzoek
- begeleiding bij bezichtigingen
- waardebepaling
- het doen van bouwkundig onderzoek
- prijsonderhandelingen
- regelen van juridische zaken
- begeleiding bij de notaris

Om de begeleiding af te stemmen op uw situatie maken wij duidelijke afspraken. U kunt zelf aangeven in welke mate u begeleiding wenst. Zo noteren wij zwart op wit wat u van ons mag verwachten!

Wist u dat wij o funda.nl gemiddeld een 8.5 scoren als aankoopmakelaar? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden.

Meer weten? Kijk op www.drieman.nl

Naamloze bijlage 02249.png

Nieuwbouwspecialist met 20 jaar ervaring in Groene Hart
Drieman Nieuwbouwmakelaars is een onderdeel van Drieman Garantiemakelaars. Vanuit onze verschillende vestigingen in het Groene Hart begeleiden en adviseren wij als erkend NVM Nieuwbouwspecialist al ruim 20 jaar diverse opdrachtgevers bij de ontwikkeling en afzet van hun nieuwbouwprojecten. Ons werkgebied betreft inmiddels de Haarlemmermeer, Haarlem, Vinkeveen, Woerden, de gehele Rijnstreek en Bodegraven. We zijn zowel betrokken bij klein- en meer grootschalige woningbouw- en bedrijfshuisvesting projecten als bij centrumontwikkelingen waar zowel de detailhandel als woningbouw een plaats vindt.Van woonwensen naar succesvolle woonproducten
De ontwikkeling en verkoop van nieuwbouw is een specialisme en verdient de aandacht van een gespecialiseerd nieuwbouwmakelaar. Als Drieman Nieuwbouwmakelaars zetten we ons als erkend NVM Nieuwbouwspecialist in voor een structureel gezonde woningmarkt. Dit betreft zowel de nieuwbouw van koop- als huurwoningen. Voor stabiliteit op de lange termijn is het belangrijk dat er vraaggestuurd ontwikkeld en gebouwd wordt en als nieuwbouwspecialist dragen wij daar vanuit onze marktkennis en specialistisch aanpak graag aan bij. Als Drieman Nieuwbouwmakelaars treden wij op als schakel tussen de ontwikkelaar en woningzoekers. Daarbij maken wij de vertaalslag van woonwensen naar succesvolle woonproducten. In samenwerking met ons ontwikkelt u vraaggestuurd zodat we samen bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de woningmarkt.Verzekerd van kwaliteit tijdens de ontwikkeling en verkoop
Als Drieman Nieuwbouwmakelaars zijn wij als NVM Nieuwbouwspecialist uw partner tijdens de ontwikkeling en afzet van uw project. Wij kennen de woonwensen en doelgroepen lokaal en regionaal als geen ander en begrijpen uw ontwikkelproces. We staan naast u gedurende het gehele traject. We geven gedegen advies tijdens de planfase, verzorgen de marketing rondom uw project en zorgen ervoor dat het verkoop- of verhuurproces goed en efficiënt verloopt. We hebben door onze jarenlange ervaring en als erkend NVM Nieuwbouwspecialist aantoonbare praktijkervaring en werken volgens de NVM Kwaliteitsnorm Nieuwbouw. Bovendien zijn we voorafgaand aan het verkrijgen van de titel ‘NVM Nieuwbouwspecialist’ getest op onze kennis. Met ons als NVM Nieuwbouwspecialist bent u verzekerd van kwaliteit.

Naamloze bijlage 02246.png

Analyst, adviseur en makelaar

We zijn als Drieman Nieuwbouwmakelaars voor, tijdens en na de verkoop van een nieuwbouwwoning de schakel tussen u en de koper. We staan u al ruim voor de start van uw project bij met een advies over de marktvraag, ideale product-marktcombinatie, doelgroepen, afzetprijzen en afzetrisico’s. Het advies is altijd onderbouwd met een grondige analyse van cijfers uit de Funda Marktverkenner, de NVM database en eigen onderzoek. U ontwikkelt daarmee een project dat weloverwogen is en waar lokaal behoefte aan is.

Drieman_Alphen_aan_den_Rijn_groepsfoto-16-NEWSDETAIL_1.jpg

Wij zijn u graag van dienst!
Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Drieman Nieuwbouwmakelaars is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Drieman Nieuwbouwmakelaars
Anne Frankkade 25 te 2406 DH Alphen aan den Rijn
0172 - 460808 - nieuwbouw@drieman.nl

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in