Theater, STIPS & BROKAMP

Naast zijn bezigheden met Nits en solo werkt Robert Jan Stips al sinds 2014 samen met violiste Marieke Brokamp (o.a. Zeeuws Orkest en het TY strijkkwartet). Inmiddels trekken zij met een verrassend duo-programma door het land met een spannend, super breed repertoire wat alle grenzen tussen de vele diverse muziekstijlen doet verdwijnen.

Een groot deel bestaat uit bewerkingen voor viool & piano van de bekendere werken uit Stips' rijke pophistorie, zoals Supersister, Golden Earring, Freek de Jonge, NITS, gelardeerd met verhalen die hier onlosmakelijk mee verbonden zijn. Maar ook film-, expo- en documentaire muziek van Robert Jan komt aan bod, die anders niet zo gauw op zich staand live te horen zou zijn. Daarnaast nemen Marieke en Robert Jan je mee naar heel andere muziekwerelden, zoals cross-overs met de klassieken en de modern klassieken...van Schubert tot Arvo Pärt...

Het niveau en speelplezier van dit bijzondere duo werkt aanstekelijk. Het publiek laat zich door hen meevoeren, verwennen en verrassen: een ongedwongen avond grenzeloos van muziek genieten!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 maart 2021 om 20:00 – 23:59 Parkvilla
4 maart 2021 om 19:00 – 21:00 Tom in de buurt
Uitkomen met inkomen

Wil jij (beter) uitkomen met jouw inkomen? Geef je dan op voor deze training!

5 maart 2021 om 20:30 – 23:30 Parkvilla
Muzikale reis mat Profuna Ocean

Profuna Ocean in Parkvilla