Inloop Stamboomonderzoek

  • , ,
  • zaterdag 14 mei 2022 om 13:00 – 16:00

Genealogen opgelet!

Op zaterdag 14 mei is er een Inloopmiddag Stamboomonderzoek. De werkgroep Genealogie van de Historische Vereniging Alphen zit klaar vanaf 13 uur om de helpende hand te bieden bij de zoektocht naar uw eigen verborgen verleden, naar voorouders en hoe zij leefden, welk werk zij deden.

Voor bovenstaande activiteit geldt: vooraf opgeven om verzekerd te zijn van een plaatsje is prettig. Dit kan via e-mail deverguldewagen@hetnet.nl

Als u binnenloopt bij De Vergulde Wagen kunt u meteen de expositie 100 jaar Adventskerk en andere geloofsgebouwen bekijken en kijk ook eens voor cadeau ideeën in de Erfgoedwinkel van De Vergulde Wagen, Van Boetzelaerstraat 48, Alphen aan den Rijn.

Zie voor overige activiteiten en meer informatie www.histveralphenadrijn.nl 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2022 – 31 december 2022 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

De stadsgidsen van het Gilde staan het hele jaar voor u klaar om interessante- en leuke verhalen over Alphen te vertellen.

14 februari 2022 – 14 februari 2023 Sagenn Educatie B.V.
Gratis Cursussen

Kosteloos je schrijf-, lees- of rekenvaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Sagènn op het juiste adres!

6 april 2022 – 6 juni 2022 Theater Castellum
Comeback atelier verfstreken bij Theater Castellum

Met de expositie Back on Stage beleven de kunstenaars van Atelier Verfstreken een comeback in het theather Castellum. Met Back on Stage zijn zij terug van weggeweest! De prachtige serie schilderijen in de foyer toont hun verwantschap met het theater, de artiesten en podiumkunstenaars aan de bezoekers.

14 april 2022 – 25 juni 2022 Adventskerk
100 jaar geschiedenis Adventskerk te zien op expositie

Al vanaf de start van dit jaar worden er allerlei festiviteiten rondom de 100-jarige verjaardag van de Adventskerk georganiseerd. Op enkele zaterdagen in mei en juni wordt er een bijzondere expositie in de kerk geopend. Deze tentoonstelling vertelt bezoekers het verhaal van 100 jaar kerk en wordt ondersteund door dans- en muziekvoorstellingen. Burgemeester Liesbeth Spies zal de expositie officieel openen op zaterdag 14 mei om 11:00 uur.