Online lezing Archeon: Romeins Noord-Afrika door het oog van de fotograaf

In samenwerking met Museumpark Archeon en het Archeologiehuis Zuid-Holland nodigt de Vrienden van Archeon (VVvA) je uit voor deze lezing door Marcel Fens, Romeins historicus, wereldreiziger en freelance fotograaf uit Sofia, Bulgarije.

In 2018 werd Marcel uitgenodigd door het Ministerie van Cultuur in Algerije om foto's te maken van de belangrijkste oude en Romeinse vindplaatsen in Algerije. Hij maakte foto's van 36 verschillende sites. Algerije heeft toplocaties en dit is dan ook een goede tip voor iedereen die archeologische ondekkingsplannen heeft. Kortom, Marcel neemt jullie mee op safari.

De toegang tot deze online lezing van de VVvA is gratis. Deze lezing is alleen te volgen via het YouTube kanaal van de VVvA. Je kunt je aanmelden voor deze lezing via de website https://www.vrienden-archeon.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

17 december 2021 – 14 maart 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Fitroom - gamen in de bieb

In de bieb is meer te doen dan boeken lenen! Kom nu gamen in de bieb van Boskoop. Strijd tegen familie, vrienden of andere biebbezoekers door te dansen, fitnessen of je hersenen te laten kraken.

24 januari 2022 – 30 januari 2022 Bibliotheek Rijn en Venen
Foto-expositie Schitterende Seniorendagen

Enthousiaste amateurfotografen Martin Pagie en Anet Terra legden voor de Schitterende Seniorendagen 'de mens in actie' vast: senioren in hun dagelijkse bezigheden. Bewonder de prachtige foto-expositie vanaf 1 december in Bibliotheek Alphen!

24 januari 2022 om 19:30 – 22:00 Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn
Fotografie voor gevorderden

Verdiep je verder in de fotografie – creëer de mooiste foto’s