Voetbalclinic herfstvakantie bij SV ARC

Voetbalclinic herfstvakantie bij SV ARC

Op dinsdag 19 oktober organiseert De Complete Techniek een clinic bij SV ARC, waarin de WK-kwalificatie centraal staat. Gedurende 6 uur trainen we op o.a. de Gegenpressing van Duitsland, het swingende voetbal van Brazilië en maken we de kwaliteiten van individuele topspelers trainbaar.

In de herfstvakantie organiseert Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek clinics voor kinderen van 6 tot 16 jaar, waarin de WK-kwalificatie centraal staat. Samen met jouw kind maken ze een wereldreis en maken ze de kwaliteiten van topspelers van ieder continent trainbaar. Zo komen onder andere de kwaliteiten van Hakimi, Jorginho en Neymar voorbij. En dat is niet het enige. Tijdens de lunch organiseren ze namelijk een supervet programma, waarna ze de dag afsluiten met een wel heel speciaal toernooi op het veld. Benieuwd? Wacht dan niet te lang en meldt jouw kind vandaag nog aan!

De kosten voor een clinic bedragen € 50 per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch en gezonde tussendoortjes. Daarnaast gaat jouw kind trainen als een topspeler, geven ze les in voetbaltaal en leren ze iedereen om in verschillende talen te coachen.

Aanmelden voor een clinic is mogelijk via www.decompletetechniek.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 juli 2021 – 18 december 2021
Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

6 augustus 2021 – 31 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Expositie - Kunstproject 'Onderlinge Verbondenheid

In de bibliotheek is er een gigantisch, kleurrijk nest van textiel gemaakt. Dit kunstobject wordt sinds december 2020 gemaakt en is bijna af! Samen met Alphenaren gaan wij Het Nest tijdens een aantal workshops afronden. De expositie omvat het gehele maakproces. Van de eerste schets tot de laatste ingeweven strook.

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn

29 september 2021 – 1 december 2021
18 oktober 2021 – 24 oktober 2021 Bibliotheek Rijn en Venen
Bomen- en Plantenwandeling

Annet Breure neemt je tijdens een themawandeling mee door Park Zegersloot met een audiotour. Kom van alles te weten over de historie, symboliek en het gebruik van bomen en planten die er groeien. Beleef het gebied rondom de Zegerplas op een compleet nieuwe manier!