Dominic Seldis’ Favourites

  • Theater Castellum, Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn
  • zondag 24 maart 2024 om 14:00 – 23:59

In deze persoonlijke show brengt Dominic zijn twee grootste liefdes samen: muziek en verhalen vertellen. 

Dominic brengt in Dominic Seldis’ Favourites zijn twee grootste liefdes samen - muziek en verhalen vertellen. Zijn hele leven bestaat uit bijzondere, muzikale momenten en fascinerende gebeurtenissen die hem tot een van de meest herkenbare en geliefde gezichten van de klassieke muziek in Nederland hebben gemaakt. 

Een persoonlijke show waarin Dominics eindeloze enthousiasme voor de mooiste muziek tot uiting komt. Samen met zijn orkest speelt hij zijn favoriete muziek met spectaculaire enscenering en licht, waardoor iedereen in het publiek wordt overspoeld met muzikale vreugde. 

Engelstalig programma 

Dominic Seldis  

Dominic is sinds 2008 1e solocontrabassist van het Concertgebouworkest. Daarnaast is hij een geliefd kamermusicus en actief als solist (bij het KCO, London Symphony Orchestra, Philharmonia Orchestra, BBC National Orchestra of Wales en het Concertgebouw Kamerorkest). Dominic is docent aan de Royal Academy of Music in Londen. Hij gaf masterclasses in verschillende wereldsteden. Ook is hij corporate key-note speaker, voice-over acteur, arrangeur en muzikaal leider. Daarnaast heeft hij een passie voor pop, jazz en lichte muziek. Hij is te horen in vele film- en tv-soundtracks (Harry Potter, James Bond) en trad op met verschillende popmusici (Tina Turner, Rod Stewart). Het brede publiek kent hem vooral als tv-persoonlijkheid en dirigent. 


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

1 februari 2023 – 31 december 2023 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen aan den Rijn

Interessante verhalen over Alphen door de stadsgidsen van het Gilde.

1 maart 2023 – 5 juli 2023
A-MEEZING VOICES

A-MEEZING VOICES - De Vocalgroup voor jongeren!

6 mei 2023 – 6 juni 2023
Centrumwandeling met stadsgids

Leer meer over de historie van Alphen aan den Rijn

17 mei 2023 – 14 juni 2023 Bibliotheek Rijn en Venen
Beatmakers

Wil jij goeie beats kunnen maken? Ben je een muziekliefhebber? Doe dan mee met deze workshop en leer van professionals hoe je een strakke beat maakt.

5 juni 2023 om 15:00 – 16:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Klik & Tik computercursussen

Wil jij beter leren computeren? Bibliotheek Rijn en Venen helpt je verder. Kom langs tijdens de computercursussen, dan kijken we samen welke oplossing het beste bij jou past.

5 juni 2023 om 20:00 – 23:59 Parkvilla