Evenement, VR 26 NOV | Vrienden FilmSpecial

Exclusief voor onze vrienden organiseren we de allereerste Vrienden FilmSpecial. Zorg dat je er bij bent en meld je aan!
Aangepast programma ivm coronamaatregelen
Vanaf zaterdag 13 november zijn er aanvullende maatregelen bepaald door de overheid en is onze foyer (horeca) om 20.00 uur gesloten. Daarom hebben wij het programma aangepast en vindt dit in een verkorte versie plaats.
Vanaf 19.15 ben je uigenodigd. We starten met een ontvangst in de foyer met petit fours en gratis welkomstdrankje. Na een welkom door onze directeur Bernadine Ypma bekijken we in de theaterzaal de hartverwarmende Franse film Envole Moi. De theaterzaal is onlangs uitgerust met de nieuwste filmapparatuur met een 8 meter breed scherm. Er is een pauze in de film, waarin we je in de gelegenheid bent om een consumptie to-go te halen. Na afloop is onze foyer gesloten. Wij trakteren op een welkomstdrankje. Een 2e consumpties of pauzeconsumptie is voor eigen rekening.
Het is mogelijk om tegen betaling een introducee mee te nemen.
Vrijdag 26 november
19.15 - Ontvangst in foyer
20.00 - Welkom
20.15 - Filmvertoning Envole Moi
22.15 - Einde
Envole Moi
Envole-Moi is een hartverwarmende Franse komedie over een bijzondere vriendschap tussen twee jongens die hun levens voorgoed heeft veranderd. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Aanmelden
Meld je aan voor deze leuke en gezellige avond of middag. Via de button ticket online kopen, bestel jij gratis jouw kaartje. Dat kan alleen met je persoonlijke vriendenpasnummer. Wil je een introducee meenemen? Dat kan, je betaald dan € 15,00 voor een ticket, dat is inclusief een gratis drankje en petit fours.
Wij hopen je te verwelkomen op deze Vrienden FilmSpecial!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 juli 2021 – 18 december 2021
Wandel mee met Gezond Natuur Wandelen

Wandel gratis mee met Gezond Natuur Wandelen!

16 september 2021 – 10 december 2021 Stichting Gilde Alphen aan den Rijn
Stadswandelingen centrum Alphen a/d Rijn

Stadswandelingen door het centrum van Alphen a/d Rijn

6 december 2021 – 9 januari 2022 De Thermen2
7 december 2021 om 00:00 – 00:00 Bibliotheek Rijn en Venen
7 december 2021 om 11:30 – 12:00 Bibliotheek Rijn en Venen
Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)

Het IDO is er voor al je vragen over de digitale overheid. Zoals inloggen met je DigiD, aanvragen van je rijbewijs, belastingen, toeslagen en je pensioenoverzicht. Ons advies is gratis. Maak een afspraak!