PFM Netherlands B.V. logo

PFM Netherlands B.V.

De PFM Intelligence Group is een organisatie met verschillende disciplines en een grote verscheidenheid aan klanten. Het begon allemaal meer dan 30 jaar geleden het meten van olie en water. Dit ontwikkelde zich al snel tot het meten en tellen van bezoekers en bezoekersstromen. Door de jaren heen hebben wij kantoren geopend in een aantal landen en zijn wij verschillende samenwerkingen aangegaan waarbij wij de juiste kennis en techniek hebben gebundeld om zo onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn. Daar ligt ook onze kracht! We passen techniek toe op de wensen/eisen van onze klant.

We hebben een duidelijke focus op het creëren van productieve partnerships met onze klanten om hen in staat te stellen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. We bieden waardevolle inzichten zodat onze klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun dagelijkse activiteiten. Door het leveren van deze onze "Intelligentie" oplossing creëren we toegevoegde waarde voor onze klanten.

De PFM Intelligence Group omvat verschillende business units met de volgende kerncompetenties;
• PFM Footfall Intelligence: Wij bieden complete oplossingen met betrekken tot het meten en volgen van bezoekers. Wij leveren bezoekerstelsystemen, de data die hieruit komt, wij verzorgen een dagelijks datacheck, geven we advies over de data output én bieden we ondersteuning bij de interpretatie.
• PFM Communication Intelligence: Wij bieden professionele drive-thru systemen en communicatieoplossingen voor fastfood, industrie, retail, gezondheidszorg en gemeenten.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in