WoonDroom Makelaardij logo

WoonDroom Makelaardij

Woondroom Alphen is een nieuw makelaarskantoor in regio Alphen aan den Rijn voor de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning.

Onze filosofie is simpel, bij ons is alles behalve hetzelfde.

Wij hebben goed nagedacht wat een verkoper en koper van een woning belangrijk vindt. En wat wij anders kunnen doen dan andere makelaars om uw huis zo snel als mogelijk, tegen de hoogst mogelijke opbrengst en tegen een eerlijk tarief te verkopen of aan te kopen. 

Onze werkwijze is anders, wij presenteren onze woningen anders, maken slim gebruik van Marketing en Social Media en zelfs onze borden zijn anders. Een huis verkopen doe je anno nu! 

Daarom zijn we altijd bereikbaar ook 's avonds en in het weekend; 6 dagen per week van 9 uur tot 21 uur. U betaalt bij ons voor de verkoop van uw woning een vast en voordelig tarief vanaf € 2.250,- incl. btw, wat in verhouding staat tot onze werkzaamheden en krijgt de expertise die hoort bij een woningmakelaar. Meer betalen is echt niet nodig. Dat is wel zo eerlijk. 

Wij werken op 'no cure – no pay' basis, wat inhoudt dat u ons geen vergoeding betaalt, indien wij uw woning niet verkopen.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in