Woondroom Alphen logo

Woondroom Alphen

Woondroom Alphen is een nieuw makelaarskantoor in regio Alphen aan den Rijn voor de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning.

Hun filosofie is simpel, bij hen is alles behalve hetzelfde.

Zij hebben goed nagedacht wat een verkoper en koper van een woning belangrijk vindt. En wat zij anders kunnen doen dan andere makelaars om jouw huis zo snel als mogelijk, tegen de hoogst mogelijke opbrengst en tegen een eerlijk tarief te verkopen of aan te kopen. 

Hun werkwijze is anders, zij presenteren hun woningen anders, maken slim gebruik van Marketing en Social Media en zelfs hun borden zijn anders. Een huis verkopen doe je anno nu! 

Daarom zijn ze altijd bereikbaar ook 's avonds en in het weekend; 6 dagen per week van 9 uur tot 21 uur. Je betaalt bij hun voor de verkoop van jouw woning een vast en voordelig tarief vanaf € 2.250,- incl. btw, wat in verhouding staat tot hun werkzaamheden en krijgt de expertise die hoort bij een woningmakelaar. Meer betalen is echt niet nodig. Dat is wel zo eerlijk. 

Zij werken op 'no cure – no pay' basis, wat inhoudt dat je hen geen vergoeding betaalt, indien zij jouw woning niet verkopen.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in