Zeeman Textielsupers logo
Tip!

Zeeman Textielsupers

Wij zijn trots op onze GOEDkope producten. GOEDkoop betekent: kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs. Want dat is het bewijs van onze professionaliteit. Dure producten maken is geen kunst. Iederéén kan dat. Achter een product van slechts een paar euro zit creativiteit, wilskracht en ambitie.

Dat dragen we graag uit! In ruim 40 jaar hebben wij ons bewezen als toonaangevende textielsupermarkt. Een van de allergrootste in Europa. Dit succes is geen toeval. Het is het resultaat van elke dag scherp zijn. Scherp op de kosten. Scherp op trends. Scherp op details. Scherp op kansen om te verbeteren. Alleen zo verleggen we onze grenzen. En houden wij tevreden klanten. Daarin zit onze belangrijkste motivatie.

Daarom luidt ons motto: ALTIJD SCHERP. Scherp zijn zit in kleine én grote dingen. Het zijn deze typische Zeeman eigenschappen die ons maken wat we zijn. Scherp zijn is een manier van denken. Een houding die bepalend is voor alles wat we doen. Trots en zelfbewust werken wij elke dag verder aan het succes van Zeeman.

Zeeman is de winkel voor kleding en textiel voor het hele gezin, zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s. Goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Wij geloven dat dingen beter worden als je ze eenvoudig maakt. En dat doen we voor zoveel mogelijk mensen. Zeeman heeft meer dan 1.280 winkels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Luxemburg.

Eigenzinnig & onafhankelijk
Zeeman is een familiebedrijf. We zijn onafhankelijk en doen alles op onze eigen manier. We hebben gemerkt dat mensen onze keuzes goed begrijpen. Als wij ergens voor kiezen, zijn onze klanten het daar vaak mee eens.

Gedreven & kostenbewust
Iedereen kan een goed product maken voor een hoge prijs. Het wordt pas een uitdaging als je een leuk en goed product wilt maken voor een lage prijs. Daar maken wij een sport van.

Eenvoudig & oprecht
Het lijkt misschien gemakkelijk, maar het is best moeilijk de dingen eenvoudig houden. Welke Zeeman-winkel je ook bezoekt, de inrichting is altijd eenvoudig en het assortiment is in alle landen hetzelfde. Wat daar bij hoort, is dat we altijd oprecht blijven. We zijn duidelijk en doen wat we beloven.

Zorgvuldig & betrokken
Het is nog altijd te merken dat Zeeman een familiebedrijf is. We houden van aanpakken en werken als een team. Met respect voor mensen, mensenrechten en het milieu. We kennen de mensen die voor ons werken. Vaak doen ze dat al heel lang. Door een goede band op te bouwen, bereiken we meer.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in