Restaurant Proto logo
Tip!

Restaurant Proto

Op zoek naar de beste plek voor een heerlijk diner of onvergetelijke lunch in Alphen aan den Rijn? Restaurant Proto is er voor jou op elk moment van de dag. Bij Proto kun je terecht voor een fantastische lunch. Wat dacht je van heerlijke bowls, luxe sandwiches of zelfs een uitgebreide tweegangen lunch?

's Avonds geniet je van een fine dining gerecht tijdens een culinair diner. Neem plaats en laat je verrassen door de chefs. Bij Proto vind je fine dining gerechten met een mediterrane twist. Ze nemen je mee op een onvergetelijke culinaire reis.

De ideale vergaderlocatie in Alphen aan den Rijn? Restaurant Proto host jouw meetings en events met liefde en plezier. Juist op zoek naar een locatie voor een babyshower, verjaardag of jubileum? Ook dán nodigen ze je bij hen uit. De event-ruimtes zijn ideaal om in stilte te vergaderen of om gezellig, intiem samen te zijn en te vieren. Alles in de kenmerkende Proto-stijl en dus met verrukkelijke culinaire treats uit de keuken.

De keuken is dagelijks geopend van 12:00 tot 22:00 uur. Reserveer een plekje binnen of geniet op het overdekte terras aan de Oude Rijn. Benieuwd naar het menu? Ga naar proto.nl en reserveer direct online. "Zien we je snel in ons restaurant? Vinden we leuk."

Bij Proto wordt er gekookt met mooie, duurzame producten gecombineerd met internationale smaken en kooktechnieken. Kwaliteit en gastvrijheid staan voorop. Het resultaat ligt recht voor je en voel je om je heen. "Welkom bij ons thuis."

Lunch
Diner
Wijnkaart

Reserveer hier

Gedurende de hele avond haalt Restaurant Proto alles uit de kast om jou en je gezelschap de ultieme wijn & spijs ervaring te laten beleven. Je hoeft niets te kiezen, alleen maar te genieten. Een 5 gangen menu, internationale vibes en mediterrane invloeden met liefde samengesteld.

Reserveer nu een onvergetelijke avond Proto met je vrienden, familie of collega’s. Zij zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt. Gastheren Nikos en Alexandros zorgen voor jouw gezelschap.

Een Wijn & Spijs avond bij proto kan je reserveren vanaf 4 personen. Kosten per persoon zijn € 85.

Bekijk menu & reserveer

Proto is dé plek voor al jouw meetings & events in Alphen aan den Rijn. Zij zorgen voor een onvergetelijke meeting of evenement voorzien van de verrukkelijkste gerechten en dranken. Bij Proto hebben ze verschillende mogelijkheden om jouw meeting of event tot een succes te maken.

Meetings

In de apart te huren ruimtes kan in alle rust vergaderd of juist iets gevierd worden. Ze creëren de juiste sfeer voor een succesvolle en culinair onvergetelijke bijeenkomst. Op het overdekte en verwarmde terras aan de Rijn is het leven goed: er is geen betere plek om te dineren of te lunchen in Alphen aan den Rijn!

Ze hebben smaakvolle, mediterrane gerechten samengesteld waarmee ze jou met liefde volledig ontzorgen tijdens je zakelijke lunch of diner. Dan kun jij je volledig op de meeting richten!

Events

Er is altijd een goede reden om iets te vieren! Ook voor die extra speciale gelegenheid kun je bij Proto terecht. Laat ze een lunch of diner op maat creëren. Vier die mijlpaal-verjaardag of dat bijzondere jubileum bij Proto. Geef ze de kans zich uit te sloven tijden het verzorgen van jullie huwelijksdiner of receptie.

Dus wil je iets meer dan ‘alleen maar’ (ongelooflijk verrukkelijk) dineren of lunchen in Alphen aan den Rijn? Vraag het Proto! Je bent van harte welkom met al jouw meetings en events!

Lees meer

Psst! Ken je de private rooms bij Proto al? Die zijn dus perfect voor wanneer je eigen huis te klein is of de kok thuis niet zo spectaculair als die bij Proto. De private dining ruimtes in Alphen aan den Rijn zijn zeer geschikt voor een private lunch of diner, maar ook voor je verjaardag, bruiloft, jubileum! Ook zakelijke meetings en vergaderingen kleden zij met liefde en culinaire passie in. Vraag naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in