Proto logo
Tip!

Proto

Restaurant Proto
Al vele jaren weten Nikos en Alexandros Baloumis hoe ze met hun restaurant aan de Oude Rijn, de Alphenaar blijven verrassen. Het restaurant is gesitueerd onder de Alphense brug, en sinds 2006 aan de overkant van het Rijnplein, schuin tegenover Theater Castellum.

Buiten is er een terras aan het water, binnen zitplaatsen op twee verdiepingen, met boven de mogelijkheid voor grote groepen. Het bezit ook een bar met uitzicht op de Rijn. Beneden kunt u kiezen uit een trendy omgeving of een klassiek warme sfeer.

Een mediterrane keuken met panini, foccacia, mozzarella en basilicum pesto. Maar Proto dankt haar bekendheid vooral aan haar warme en koude tapas. Gerechten zoals diamanthaas of varkenshaasmedaillons en gefrituurde inktvisringetjes en ook een ruime keuze voor de vegetariër staan op de kaart.

Trattoria | To Go 
Bij Proto Trattoria & Delicatessen kunnen de bezoekers van de van Mandersloostraat al vanaf 10.00 uur terecht voor een heerlijk bakje koffie, vers belegde broodjes, warme panini’s, een uitgebreide lunch en uiteraard voor het diner. Voor het winkelend publiek biedt de Trattoria de mogelijkheid om broodjes mee te nemen. Verscheidene delicatessen zijn hier te koop voor uzelf of per gift box als uniek kado aan een ander.

Klik op de afbeelding om de lunch en borrel menukaart te bekijken. 

Klik op de afbeelding om de diner menukaart te bekijken. 

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in