Proto - Restaurant en Tapas logo
Tip!

Proto - Restaurant en Tapas

Aangezien shared dining voor de Baloumis brothers al een ding was voordat het overal in Nederland een ding werd, kwam Proto in 2002 tot leven als Restaurant – Tapasbar.

De allermooiste locatie – en dat zeggen ze niet alleen zelf – aan de Alphense waterkant is de ideaal voor het Zuid-Europees getinte totaalplaatje waarover zij fantaseerden: een plek waar mensen samenkomen om te delen, samen te eten en zo met elkaar te verbinden. De bindende kracht van samen eten (delen) is enorm krachtig. 

Van verfijnde tapas tot spectaculaire mediterrane meergangen diners. Ook groepen zijn meer dan welkom bij Proto. Want zij verzorgen alle meetings en events met meer dan liefde!

Proto is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner, binnen maar ook buiten op het prachtige verwarmde terras aan de Rijn.

Reserveer hier

Sharing is caring: dat weet Proto als geen ander. Maar soms kies je liever een heel gerecht helemaal voor jezelf. Gewoon, omdat het veel te lekker is. Proef de liefde en passie en geniet van de gerechten op de kaart.

Lunch
Diner
Wijnkaart

Reserveer hier

In de apart te huren ruimtes kan in alle rust vergaderd of juist iets gevierd worden. Proto creëert de juiste sfeer voor een succesvolle en culinair onvergetelijke bijeenkomst. Op het overdekte en verwarmde terras aan de Rijn is het leven goed: er is geen betere plek om te dineren of te lunchen in Alphen aan den Rijn!

Proto heeft een aantal smaakvolle, mediterrane pakketten samengesteld waarmee ze jou met liefde volledig ontzorgen. Dan kun jij je volledig op de meeting richten!

Voor meer informatie neem contact op met Nikos of Alekos Baloumis op, 0172 – 476 566.

Er is altijd een goede reden om iets te vieren! Ook voor die extra speciale gelegenheid kun je bij Proto terecht. Laat hen een high tea - wine op maat of een persoonlijke feestje creëren. Vier die mijlpaal-verjaardag of dat bijzondere jubileum bij Proto. Geef ze de kans zich uit te sloven tijden het verzorgen van jullie huwelijksdiner of receptie.

Dus wil je iets meer dan alleen maar (ongelooflijk verrukkelijk) dineren of lunchen in Alphen aan den Rijn? Vraag het Proto! Je bent van harte welkom met al jouw meetings en events!

Voor meer informatie neem contact op met Nikos of Alekos Baloumis op, 0172 – 476 566.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in