Restaurant Proto logo

Restaurant Proto

Op zoek naar de beste plek voor een heerlijk diner of onvergetelijke lunch in Alphen aan den Rijn? Restaurant Proto is er voor jou op elk moment van de dag. Bij Proto kun je terecht voor een fantastische lunch. Wat dacht je van heerlijke bowls, luxe sandwiches of zelfs een uitgebreide tweegangen lunch?

's Avonds geniet je van een fine dining gerecht tijdens een culinair diner. Neem plaats en laat je verrassen door de chefs. Bij Proto vind je fine dining gerechten met een mediterrane twist. Ze nemen je mee op een onvergetelijke culinaire reis.

De ideale vergaderlocatie in Alphen aan den Rijn? Restaurant Proto host jouw meetings en events met liefde en plezier. Juist op zoek naar een locatie voor een babyshower, verjaardag of jubileum? Ook dán nodigen ze je bij hen uit. De event-ruimtes zijn ideaal om in stilte te vergaderen of om gezellig, intiem samen te zijn en te vieren. Alles in de kenmerkende Proto-stijl en dus met verrukkelijke culinaire treats uit de keuken.

De keuken is dagelijks geopend van 12:00 tot 22:00 uur. Reserveer een plekje binnen of geniet op het overdekte terras aan de Oude Rijn. Benieuwd naar het menu? Ga naar proto.nl en reserveer direct online. "Zien we je snel in ons restaurant? Vinden we leuk."

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in