Wijnbar&Zo logo
Tip!

Wijnbar&Zo

Wijnbar&Zo
Bij Wijnbar&Zo kun je genieten van een uitgebreid assortiment mooie en smaakvolle wijnen. 'Onze passie is wijn en die passie willen wij graag met U delen. Wij willen U laten genieten van heerlijke wijnen en amuses in een sfeervolle, gezellige en informele ambiance. 

De wijnbar biedt plaats aan ruim 120 personen, die wij kunnen voorzien in het pand zelf, of een van onze serres aan de achterzijde. Daarnaast beschikken wij aan de achterkant over een langgerekte tuin die aan de Oude Rijn grenst, ook hier kunt U tijdens de warmere dagen in het jaar heerlijk genieten van een goed glas wijn.' Het terras voor de wijnbar ligt aan de Julianastraat en is voorzien van terrasverwarming. 

Wijnbar&Zo, een begrip in Alphen aan den Rijn! In onze gezellige wijnbar kunt u genieten van heerlijke wijnen en fingerfood, High Wine arrangementen, maar ook voor een cocktail en (speciaal)bier kunt u bij ons terecht. Onze uitgebreide wijnkaart biedt u de mogelijkheid om veel (150!) wijnen per glas te kunnen drinken, of om onbekende en aparte wijnen te proberen. Voor advies kunt u altijd terecht bij ons kundige personeel, die u graag helpt een keuze te maken. 

Graag verwelkomen we u een keer bij Wijnbar&Zo!

Elke vrijdag, zaterdag en zondag verzorgen wij een High Wine arrangement. Het arrangement bestaat uit 4 gerechten en 3 glazen wijn die wij op de gerechten afstemmen. De gerechten wisselen elke maand en kunnen in samenstelling en ingrediënten variëren*. Afhankelijk van het gerecht serveren wij witte wijn, rode wijn of rosé, die worden uitgekozen door een van onze sommeliers.

Voor een High Wine betaald u €34,90 p.p.

Reserveren is gewenst. De aanvangstijd ligt tussen 16.00 en 19.00 uur, en is uitsluitend te serveren op vrijdag, zaterdag en zondag. Op zondag ligt de aanvangstijd tussen 15.00 en 18.00 uur.

Bij groepen groter dan 10 personen verzoeken wij u contact op te nemen met info@wijnbarenzo.nl. In overleg kunnen aanpassingen aan reserveringsdata en -tijden, alsmede het menu en de wijnen gemaakt worden. 

*Indien er rekening gehouden moet worden met allergieën en/of eetwensen, dan kunt u die tot uiterlijk de woensdag voorafgaand aan uw reservering aan ons doorgeven, zodat we daar rekening mee kunnen houden in onze voorbereidingen. Wanneer u later reserveert of eetwensen later worden doorgegeven, kunnen wij helaas niet garanderen kwalitatief vervangende gerechten te serveren, dit ook i.v.m. met de capaciteit van onze keuken. Wij vragen u om uw begrip hiervoor.

Vanaf 10 personen kunnen wij bij Wijnbar&Zo een wijnproeverij organiseren. We laten u 8 verschillende wijnen proeven en serveren daar 4 verschillende amuses bij. Dit is mogelijk op iedere dag van de week.

Tijdsduur is ongeveer 2 tot 2,5 uur.
Kosten zijn €25,- per persoon.

Tijdstip van aanvang 
Dinsdag t/m donderdag en zondag: tussen 16.00 uur en 20.00 uur. 
Vrijdag en zaterdag: tussen 14.00 uur en 18.00 uur.

Iedereen kent het wel. U hebt iets te vieren en u wilt eens iets anders. Gezellig buiten de deur, maar wel persoonlijk en sfeervol. Dit is een veelvoorkomende behoefte waar wij als Wijnbar & Zo prima raad mee weten.  Met een mooie serre en een grote tuin aan de Oude Rijn, heeft onze sfeervolle wijnbar alles in huis om de ideale locatie te zijn voor het vieren van een mooie gelegenheid.

Wilt u een van de serres, of een gedeelte van de tuin voor uzelf? Voor een verjaardags, of bruilofts -feestje, bedrijfsborrel of iets anders? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Bruiloft
De mooiste dag van uw leven vieren in een sfeervolle ambiance of op een mooie plek aan de Oude Rijn? Dat kan bij Wijnbar&Zo! Met een sfeervolle bar, een (naar uw smaak in te richten) serre en een tiun aan het water zijn de mogelijkheden breed om het precies zo vorm te geven zoals u dat wilt.

U kunt u bij ons terecht voor uw receptie, borrel, diner en feest. Een paar suggesties voor de invulling van de hiervoor genoemde opties zijn bijvoorbeeld de Wine&Zo receptie (onbezorgd genieten van mooie wijnen en smaakvolle amuses), een Walking Dinner of een mooi feest met invulling naar keuze. Het is allemaal mogelijk om er voor u de perfecte dag van te maken.

Bedrijfsborrel
Zoekt u een geschikte, flexibele en gezellige locatie voor uw personeelsfeest, receptie, bedrijfspresentatie, of heeft u gewoon iets te vieren met uw bedrijf? Bij Wijnbar&Zo is alles mogelijk. Van een wijnproeverij met een assortiment aan mooie wijnen en bijpassende amuses tot een borrel of een swingend feest. Onze bar biedt de mogelijkheid om een bedrijfsevenement voor u neer te zetten zoals u dat wenst.

Klinkt goed? Loop eens binnen en neem een kijkje in onze bar. Wilt u meer informatie, een afspraak maken over de diverse mogelijkheden of een offerte op maat? Dat kan door online een offerte aan te vragen, of een email te sturen.

Wijnwinkel&Zo importeert een grote verscheidenheid aan wijnen vanuit de hele wereld. Kwaliteit, betaalbaarheid en exclusiviteit staan bij ons voorop. Ons assortiment is zorgvuldig opgebouwd uit verschillende prijs- en kwaliteitsklassen, zodat we elke klant naar hun behoefte kunnen voorzien. Of u nu een toegankelijke wijn wilt om op een verjaardag te serveren, of juist op zoek bent naar een topwijn zoals Meursault, Amarone della Valpolicella of een Rioja Gran Reserva, Wijnwinkel&Zo heeft voor elk wat wils.

De oude wereldlanden zoals Frankrijk, Spanje en Italië zijn uiteraard goed vertegenwoordigd met wijnen uit alle beroemde wijnstreken, waaronder Bordeaux, Bourgogne, Alsace, Piemonte, Chianti, Sicilië, Rioja, Rueda en Castilla-La Mancha. Daarnaast importeren we wijnen van gerenommeerde wijnhuizen uit Argentinië, Chili, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland. Enkele voorbeelden hiervan zijn Francis Ford Coppola, Ra Nui, Toro de Piedra en Kirrihill.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in