Shezaf Kinderopvang Kantoor logo
Tip!

Shezaf Kinderopvang Kantoor

Shezaf kinderdagverblijven
Algemeen Christelijke Stichting Shezaf biedt professionele opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar in Alphen aan den Rijn. Ze hebben meerdere locaties met diverse plaatsingsmogelijkheden, zoals hele en halve dagopvang, buitenschoolse en flexibele kinderopvang. 

Kleinschalig, warm, gezellig en persoonlijk zijn kenmerken die op hun vestigingen van toepassing zijn. Door de kleinschaligheid voelen kind en ouder zich snel op hun gemak en zijn hun pedagogisch medewerkers snel vertrouwd met de kinderen. Zo kunnen zij veel persoonlijke aandacht geven. 

In onze moderne en kindvriendelijke ruimte met veel uitdagende speelhoeken kun je naar hartenlust spelen en ontdekken. Experimenteren met verf, muziek maken, winkeltje spelen of lekker buiten spelen op het speelplein.

Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers bieden veel activiteiten aan op het gebied van sport en spel, knutselen, natuur, muziek en toneel. De Regenboog is een locatie met vier verticale groepen en is tevens onze hoofdvestiging. De locatie ligt aan een doorgaande route en nabij winkelcentrum ‘De Baronie’.

Kom gerust eens langs voor voor een kennismaking!

In onze moderne en kindvriendelijke ruimte met veel uitdagende speelhoeken kun je naar hartenlust spelen en ontdekken. Experimenteren met verf, muziek maken, winkeltje spelen of lekker buiten spelen op het speelplein.

Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers bieden veel activiteiten aan op het gebied van sport en spel, knutselen, natuur, muziek en toneel. De Prinsenark is een locatie met drie verticale groepen en is huiselijk van opzet. De locatie is dichtbij het station en het centrum gelegen.

Kom gerust eens langs voor een kennismaking.

In onze moderne en kindvriendelijke ruimte met veel uitdagende speelhoeken kun je
naar hartenlust spelen en ontdekken. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers
bieden veel activiteiten aan op het gebied van sport en spel, knutselen, natuur, muziek
en toneel. Ontspanning in een vertrouwde en gezellige omgeving staat voorop.

Naast de activiteiten op locatie gaan de pedagogisch medewerkers veelvuldig met de
kinderen op pad. De Schatkamer is een locatie met twee groepen buitenschoolse
opvang, samengesteld uit kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar. De
Schatkamer is een locatie dichtbij onze dagopvanglocatie De Regenboog.

Kom gerust eens langs voor een kennismaking!

In onze moderne en kindvriendelijke ruimte, met veel uitdagende speelhoeken kun je naar hartenlust spelen en ontdekken. Experimenteren met verf, muziek maken, winkeltje spelen of lekker buiten spelen op het speelplein.

Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers bieden veel activiteiten aan op het gebied van sport en spel, knutselen, natuur, muziek en toneel. Het Kompas heeft een ruimte binnen basisschool de Windroos en ligt op loopafstand van locatie De Prinsenark (dagopvang). Dat maakt het eenvoudig om peuteropvang met dagopvang te combineren. De pedagogisch medewerker brengt na afloop van de peuteropvang uw kind naar de dagopvang.

Kom gerust eens langs voor een kennismaking!

In onze moderne en kindvriendelijke ruimte met veel uitdagende speelhoeken kun je naar hartenlust spelen en ontdekken. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers bieden veel activiteiten aan op het gebied van sport en spel, knutselen, natuur, muziek en toneel. Ontspanning in een vertrouwde en gezellige omgeving staat voorop.

Naast de activiteiten op locatie gaan de pedagogisch medewerkers veelvuldig met de kinderen op pad. De Schatkaart is een locatie met één groep buitenschoolse opvang, samengesteld uit kinderen in de leeftijd van vier tot zeven jaar. Daarnaast bieden we peuteropvang aan. De Schatkaart is een locatie dichtbij onze dagopvanglocatie De Regenboog.

Kom gerust eens langs voor een kennismaking!

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in