Sionskerk logo

Sionskerk

Sionskerk
De Hervormde Sionskerkgemeente is een gemeenschap van heel gewone mensen die op een eenvoudige wijze hun geloof in God, en de woorden van God in praktijk willen brengen in deze wereld.

Doel van ons bestaan
De God, die zij onze Vader mogen noemen, heeft deze wereld -hemel en aarde- gemaakt, en heeft  mensen daarin gezet als kinderen van Hem om een maatschappij te stichten gebaseerd op onderlinge liefde en genegenheid, eerlijkheid en oprechtheid.

Lang geleden, bij het eerste mensenpaar (Adam en Eva) is dit al misgegaan. In hun domheid deden zij juist datgene waarvoor zij gewaarschuwd waren, en waarvan ze drommels goed wisten dat het fout was. Ook wisten zij dat als consequentie daarvan zij sterfelijk zouden worden, net zoals de dieren waarmee zij tot die tijd in harmonie leefden. Vanaf die tijd ging alles fout, door de schuld van de eerste voorouders. Van vader op zoon en van moeder op dochter woekert sindsdien het kwaad op aarde. Zij weten wel wat goed is, maar het lukt men niet meer om het te doen. Zij weten en voelen zich in dit opzicht schuldig, tegenover elkaar, tegenover deze schepping en tegenover de Schepper.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in