STA-ART logo

STA-ART

STA-ART (STichting Alphen ART) is een kunstenaarscollectief waarbij zo’n 100 professionele als ook vrijetijdskunstenaars uit Alphen aan den Rijn en omstreken zijn aangesloten.

STA-ART is een vrijwilligersorganisatie die als doel heeft op te komen voor de belangen van de aangesloten kunstenaars in de breedste zin van het woord. Ze beheren atelierruimte, zorgen voor inspirerende omgeving, leggen contacten met plaatselijke organisaties, creëren een platform en verkoopmogelijkheden, d.m.v. een galerie, website en een uitgebreid netwerk. In winkelcentrum de Aarhof is de galerie van STA-ART tijdelijk gevestigd,er wordt daar iedere 5 weken een nieuwe expositie ingericht , je bent van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en zaterdags van 11.00 tot 17.00 welkom. Ook op koopzondag is de galerie open.
In gebouw Elckerlyc zijn door STA-ART 11 ateliers gecreëerd en de daar gevestigde kunstenaars organiseren ook diverse activiteiten, zoals cursussen en workshops binnen hun vakgebied. Ze nodigen jou graag uit in de galerie om kennis te nemen van het werk van de kunstenaars. Hun medewerkers zullen jou graag verder helpen indien je meer wit weten.
Ook kan je via onze website inschrijven voor de nieuwsbrief en via onze facebook-pagina op de hoogte blijven van onze activiteiten.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in