All-In Taxi logo
Tip!

All-In Taxi

De comfortabele Mercedes Vito van All-in Taxiservice brengt je op een comforabele manier naar de gewenste plaats van bestemming. Met het hele gezin naar de luchthaven, in het holst van de nacht? Weer naar huis, na een gezellig avondje uit? Uitgerust en ontspannen op vakantie als u zelf een hekel hebt aan lange ritten achter het stuur? All-in Taxiservice komen je met plezier ophalen en brengen je graag veilig weer thuis. Ze brengen je voor een vooraf afgesproken tarief naar de gewenste bestemming. Zo kan je al van Alphen naar Schiphol, of terug, voor 45 euro. 

All-in Airport Taxi Service rijdt met 8 persoons Mercedes-Benz Vito Taxibus en biedt u 24-uurs service. Wij brengen U voordelig, veilig, snel en comfortabel van deur tot deur zonder wachttijden en parkeerproblemen Door onze ruime ervaring zijn wij voor u een betrouwbare partner voor personenvervoer door heel West-Europa. Onze representatieve chauffeurs voldoen aan de strengste eisen en zijn vanzelfsprekend volledig gediplomeerd. 

All-in Airport Taxi Service biedt u vervoer van en naar Schiphol en Rotterdam Airport tegen concurrerende vooraf vastgestelde All-in Tarieven. Voor informatie over beschikbaarheid en reservering kunt u met onze boekingslijn bellen, u wordt dan direct te woord gestaan door één van onze chauffeurs. Voor directe boekingen belt u 06-20992154. 

Ook via deze website kunt u gemakkelijk boeken. Let op, boekingen dienen 48 uur van tevoren te worden gemaakt.

All-in Taxiservice: veilig uit en thuis!

De comfortabele Mercedes Vito van All-in Taxiservice brengt u op een comfortabele manier naar de gewenste plaats van bestemming. Met het hele gezin naar de luchthaven, in het holst van de nacht? Weer naar huis, na een gezellig avondje uit in de grote stad? Uitgerust en ontspannen op vakantie als u zelf een hekel hebt aan lange ritten achter het stuur? Wij komen u met plezier ophalen en brengen u even graag weer veilig thuis! 

 24-uurs service
 vaste all-in ritprijzen
 8 persoons luxe Mercedes Vito Taxibus
 voordelig - snel - veilig
 geen parkeerproblemen
 comfortabel van deur tot deur

All-in Taxi brengt u voor een vooraf afgesproken tarief naar de gewenste bestemming. Zo kunt u al van Alphen naar Schiphol of terug voor 45 euro. Een andere bestemming? Dit is uiteraard geen probleem!

Mobiel: 06 - 20 99 21 54
E-mail: info@allintaxi.nl

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in