Alrijne Zorggroep logo
Tip!

Alrijne Zorggroep

Alrijne Zorggroep bestaat uit Alrijne Ziekenhuis (Alphen a/d Rijn, Leiderdorp en Leiden) en Verpleeghuizen Oudshoorn en Leythenrode.

Bij Alrijne Zorggroep werken ruim 3700 medewerkers. Alrijne Ziekenhuis heeft 497 bedden, verdeeld over de drie ziekenhuislocaties. Er zijn 293 medisch specialisten werkzaam.

We behandelen ruim 180 duizend unieke patiënten per jaar in onze ziekenhuizen en we verplegen 328 cliënten in de verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn, in de langdurige psychogeriatrische en somatische zorg.

Wij geloven dat mensen beter worden van goede zorg mét oprechte aandacht. We zetten ons in voor de beste zorg op de beste plek in de regio. Dat doen we samen met de patiënt, de bewoner, hun naasten en samen met onze collega’s en partners. Met elkaar leren we steeds bij en blijven we ons ontwikkelen.

Telefoonnummers poliklinieken

Bekijk het overzicht poliklinieken

Openingstijden

Alrijne Ziekenhuis Alphen aan den Rijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 20:00 uur. Poliklinieken zijn open van 08:30 – 12:30 en van 13:30 – 16:30 uur.

Bezoektijden

Van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 20:00 uur. Op zaterdag en zondag is het ziekenhuis gesloten.

Alrijne Alphen aan den Rijn is een dagziekenhuis met poliklinieken voor alle medisch specialismen, een diagnostisch centrum, een scopiekamer, operatiekamers voor dagbehandeling en een afdeling dagverpleging. Ook is een revalidatie-afdeling gevestigd in Alrijne Alphen aan den Rijn. Het ziekenhuis heeft daarnaast een DagNachtapotheek, een sfeervol restaurant en enkele regio-overstijgende expertisecentra, zoals het wondexpertisecentrum en het pijncentrum.

In het ziekenhuis is een huisartsenpost van SHR gevestigd die open is buiten kantoortijden. Vanzelfsprekend werken wij nauw samen met Verpleeghuis Oudshoorn. Met onze medische zorg op het gebied van Urologie, Orthopedie en Dermatologie behoren wij tot de landelijke top. Uniek in de regio is onze low-care dialyseafdeling.

Adres

Meteoorlaan 4

2402 WC Alphen aan den Rijn

Telefoonnummer

Receptie: 0174 467 467

Telefoonnummers poliklinieken

Bekijk het overzicht poliklinieken

Openingstijden

Alrijne Ziekenhuis Alphen aan den Rijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 20.00 uur. Poliklinieken zijn open van 08.30 – 12.30 en van 13.30 – 16.30 uur.

Bezoektijden

Van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag en zondag is het ziekenhuis gesloten.

Verpleeghuis Oudshoorn is een verpleeghuis van Alrijne Zorggroep, waaronder ook Verpleeghuis Leythenrode en Alrijne Ziekenhuis vallen. Door deze unieke combinatie hebben we veel kennis over ouderenzorg. Door de nauwe samenwerking met het ziekenhuis ligt extra medische deskundigheid letterlijk om de hoek.

Verpleeghuis Oudshoorn heeft een uniek concept voor wonen met zorg. Er wordt verder gekeken dan de indicatie waarmee bewoners bij ons komen. Voor ons telt allereerst dat de bewoners zich thuis voelen en een zo prettig mogelijke dag hebben. Daarnaast geven wij professionele zorg zoals de bewoner die graag ontvangt. Het persoonlijke gevoel komt ook terug in de dagbehandeling. De dagbehandeling is de overbruggingszorg voor mensen die op de wachtlijst staan voor een plek in het verpleeghuis, maar hier nog niet wonen.

Adres

Henry Dunantweg 21

2402 NM Alphen aan den Rijn

Advies navigatie: gebruik vanwege een nieuwe verkeerssituatie het adres Meteoorlaan 4 voor uw navigatie.

Telefoonnummer

Receptie: 0172 467 000

Vragen over wonen of zorg? Bel zorgbemiddeling: 0172 467 436

Bezoektijden

Verpleeghuis Oudshoorn heeft geen vaste bezoektijden.

Sociale media

Facebook Oudshoorn
Instagram Verpleeghuizen
LinkedIn Verpleeghuizen
Website Oudshoorn

Bij Alrijne werken we continu aan een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers. Met 3.500 medewerkers en 240 medisch specialisten zijn wij één van de grootste werkgevers in de regio. Samen doen is de kern van ons werk. We werken samen met collega’s, samen met zorgpartners en natuurlijk: samen met de patiënt. Zodat wij de beste zorg kunnen verlenen! Werk je bij Alrijne dan draait het bij ons allemaal om betrokkenheid en persoonlijke aandacht. We bieden een inspirerende werkomgeving binnen een grote, maar warme zorgorganisatie met de nieuwste medische technieken en zorgprocessen. Bij ons krijg je ruimte om nieuwe ideeën in te brengen, vragen te stellen, mee te kijken op andere afdelingen en het allerbelangrijkste: leren.

Website Werken bij Alrijne

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in