Brouwhuis aan de Werf  logo

Brouwhuis aan de Werf

In het Brouwhuis aan de Werf verzorg ik brouwworkshops en bierproeverijen.

Een brouwworkshop in het leuke en goed uitgeruste Brouwhuis aan de Werf heb je een gezellige en leerzame dag met een lekkere lunch of brouwersmaaltijd als je ‘s avonds brouwt. De ingrediënten van het recept: de mouten, hop en de gist. Het Brouwhuis brouwboekje met hierin de brouwproces stappen die je gaat doorlopen. Het bier in wording kan in het brouwhuis vergisten onder geconditioneerde omstandigheden, waarna je het bij ons kan bottelen. Nieuwe flessen (long neck) met een brouwhuis kroonkurk. En natuurlijk mag je het gebrouwen en gebottelde bier voor eigen gebruik meenemen naar huis. O ja, wij zorgen ook nog voor dozen!!

Tegen een geringe extra vergoeding kan je ook nog zelf een etiket ontwerpen met behulp van ons etiket template. Als je dat doet tijdens de brouwdag dan zijn ze met het bottelen binnen.

We sluiten de brouwdag af met een mini-proeverijtje!

Bierproeverij In een bierproeverij laat ik je kennismaken met verschillende soorten bier met bijpassende tapas. Een bierproeverij is maatwerk en kan worden ingevuld op thema, land, bierstijl ed. Je mag je natuurlijk ook laten verrassen.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in