De Praktijk4Kids logo
Tip!

De Praktijk4Kids

De Praktijk4Kids: voor kinderen en jeugdigen waarbij het opgroeien en leren even niet vanzelf gaat.

Ieder kind heeft het wel eens moeilijk. Soms heeft een kind het moeilijk op school, thuis of in de omgang met anderen. Vaak kunnen ouders en leerkrachten zelf al veel doen, maar wat als dit niet genoeg is?

Maak kennis met De Praktijk4Kids: een praktijk voor kinderen, ouders en scholen die een extra handreiking kunnen gebruiken. De Praktijk4Kids biedt deze handreiking in de vorm van onderzoek en behandeling gecombineerd met een warme omgeving en persoonlijke begeleiding voor kind én ouder. De Praktijk4Kids heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn en Nieuw-Vennep.

De Praktijk4Kids
De Praktijk4Kids, voor kinderen en jeugdigen waarbij het opgroeien en leren even niet vanzelf gaat.

Ieder kind heeft het wel eens moeilijk. Soms is dat op school, soms is dat thuis of in de omgang met anderen. Ouders en leerkrachten kunnen vaak al veel zelf doen, maar wat als dit niet genoeg is? De Praktijk4Kids is een praktijk voor kinderen, ouders en scholen, die een extra handreiking kunnen gebruiken. Die handreiking bieden wij in de vorm van:

- Diagnostiek
- Behandeling
- Begeleiding en training bij leerproblemen (lezen, spellen, rekenen, begrijpend lezen, plannen, organiseren van werk)
- Leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie, niet-verbale leerstoornis)
- Aandacht- en concentratieproblemen
- Gedragsproblemen
- Angstproblemen
- Faalangst
- (Hoog) begaafdheid
- Stemmingsproblemen
- Sociaal-emotionele problemen
- En meer!

Dit kan in een particulier traject, maar ook met een verwijzing van de huisarts.

De kracht van De Praktijk4Kids is dat veel van de hulp onder één dak plaatsvindt. Dit betekent dat je niet met verschillende instanties in aanraking hoeft te komen, maar mocht hulp van een andere behandelaar desondanks nodig zijn, beschikt De Praktijk4Kids over een uitgebreid netwerk waarbinnen wij kunnen doorverwijzen. Bij De Praktijk4Kids begrijpen we dat snel handelen belangrijk is en in de meeste gevallen lukt het ons om binnen twee weken een eerste afspraak te maken.

De Praktijk4Kids heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Vlaardingen en Nieuw-Vennep. De Praktijk4Kids is onderdeel van De Praktijk, een basis GGZ-praktijk voor psychologisch advies en coaching aan volwassenen. 

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in