Kamer van Admiraal logo
Tip!

Kamer van Admiraal

Op zaterdag 16 maart opende de Kamer van Admiraal haar deuren voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Gevestigd in het voormalige pand van de Game Arena, verwelkomt eigenaresse Denise gasten in haar nieuwe horecagelegenheid. Of je nu hunkert naar een smaakvolle lunch, een voortreffelijk diner of een gezellige borrel, bij de Kamer van Admiraal vind je een plek waar elke maaltijd een bijzondere gebeurtenis wordt. Bereid je voor op een menu vol diversiteit, een hartelijke sfeer en een service die je verwachtingen overtreft. Ze kijken ernaar uit je te verwelkomen bij de Kamer van Admiraal, waar elk bezoek een ervaring wordt om te koesteren.

De game-machines zijn verdwenen, de pooltafels zijn naar een zijwand verplaatst, maar de grote bar is gebleven, samen met de diverse zitjes, stoelen, banken en dartborden. Elke vrijdag- en zaterdagavond worden de tafels en stoelen in het midden opzij geschoven, zodat er ruimte is om te dansen.

In het voormalige pand van de Game Arena zal eigenaresse Denise zelf podcasts produceren en anderen de gelegenheid bieden om op te nemen. Ze heeft een vergaderzaal, afgeschermde werkplekken en in de hoofdruimte is er voldoende ruimte voor mensen die rustig willen werken of bellen zonder anderen te storen. Ook sportliefhebbers die graag voetbal of Formule 1 kijken zijn van harte welkom. "Met het komende EK voetbal in het vooruitzicht, overwegen we zelfs een mini-stadion te creëren.”

Kortom, de Kamer van Admiraal is een plek voor iedereen.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in