Monuta Alphen aan den Rijn logo

Monuta Alphen aan den Rijn

Na het overlijden van een dierbare staat jouw wereld even stil. Maar toch moet je door, want er moeten praktische zaken geregeld worden. Hoewel jouw hoofd hier waarschijnlijk niet naar staat, moet je keuzes maken. Wordt het een begrafenis of crematie?

Om je een afscheid te bieden in huiselijke warme sfeer hebben zij een eigen Monuta Huis aan de Wilhelminalaan 26 te Alphen aan den Rijn. In dit kleinschalige uitvaartcentrum met twee rouwkamers kan je 24 uur per dag jouw dierbare bezoeken. Je krijgt hier een eigen sleutel voor. Ook is er een gezamenlijke huiskamer waar jij je even kunt terugtrekken met een kopje koffie of thee. Vanzelfsprekend behoort het ook tot de mogelijkheden jouw dierbare thuis of elders op te baren. Jouw uitvaartverzorger kan je hierbij adviseren. En voor de uitvaart kan Monuta naast de aula van een crematorium of begraafplaats een locatie regelen waar jouw naaste graag kwam, bijvoorbeeld de kantine van zijn of haar sportclub. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Monuta Alphen aan den Rijn helpt jou in deze moeilijke tijd met professionele en persoonlijke uitvaartverzorging. Jouw lokale uitvaartverzorger begeleidt je stap voor stap naar een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat er wel en niet kan in de gemeente Alphen aan den Rijn. Neem gerust contact met hun op om een uitvaart te regelen of even kennis te maken.

Monuta Alphen aan den Rijn staat 24/7 voor jou klaar.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in