Restaurant De Zeeger logo
Tip!

Restaurant De Zeeger

Restaurant de Zeeger is gelegen op golfbaan Zeegersloot in Alphen aan den Rijn, in het centrum van het Groene Hart.

Hier, in de ideale uitvalsbasis voor een dagje golfen, fietsen, of wandelen, werken zij met passie en gevoel voor ambacht om hun gasten een heerlijke culinaire beleving te bezorgen. Golfer of natuurgenieter, je bent van harte welkom in het restaurant, en op hun terras met prachtig uitzicht en zonnescherm.

In hun restaurant werken ze altijd met lokale producten en leveranciers, en komt er dus geen enkel gerecht uit een pakje. De menukaart is dan ook voorzien van leuke achtergrondinformatie over hun ingrediënten en bereidingswijzen.

Restaurant de Zeeger
Even lekker er tussen uit, weg van de dagelijkse drukte of lekker aan het fietsen of wandelen? Wij willen graag met passie en gevoel voor ons ambacht voor een heerlijke beleving zorgen. U bent van harte welkom in het restaurant -en op ons terras met een prachtig uitzicht. In ons restaurant werken we altijd met lokale producten en leveranciers, en komt er dus geen enkel gerecht uit een pakje. De menukaart is dan ook voorzien van leuke achtergrondinformatie over onze ingrediënten en bereidingswijzen.

Heeft u vragen of wensen met betrekking tot onze ruimtes en/of gerechten, ons team staat altijd voor u klaar!

Naast onze 'vaste' menukaart bedenken onze ervaren chefs wekelijks een kleine menukaart met daarbij iedere week een nieuwe actie. Laat u verrassen! 

menukaart zeeger

Ook wanneer u geïnteresseerd bent in één van onze vergaderruimtes bent u natuurlijk van harte welkom. Wij faciliteren gezelschappen van 2 tot en met 100 personen.

Geïnteresseerd? Klik hier!

Restaurant de Zeeger is uitstekend geschikt voor verschillende feesten en partijen zoals jubilea, verjaardagen en (netwerk) borrels. Wij beschikken over een sfeervolle ruimte met twee aansluitende balkons. Het is een ruimte waar we met gemak 100 gasten een plek kunnen bieden. Er zijn voldoende (sta)tafels en stoelen aanwezig. Er is een centrale bar waardoor deze ruimte flexibel is in te richten met behoud van benodigde privacy. De kosten voor deze ruimte zijn afhankelijk van de wensen en het aantal gasten.

Geïnteresseerd? Klik hier!

Bedrijfsuitje, familiedag of gewoon gezellig samen zijn? In het laag seizoen wilt restaurant de Zeeger jullie graag kennis laten maken met de verschillende soorten keukens. Onder begeleiding van ervaren koks kunt u leren hoe u het makkelijkst, de lekkerste gerechten kunt bereiden.

Geïnteresseerd? Klik hier!

kookworkshop zeeger

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in