Rijn Gouwe Lokaal logo

Rijn Gouwe Lokaal

RijnGouweLokaal is een onafhankelijke lokale politieke partij, die het belang van alle burgers uit de kernen Alphen aan den Rijn, Boskoop, Rijnwoude, Zwammerdam en Aarlanderveen op gelijke wijze centraal stelt.

RijnGouweLokaal is niet gebaseerd op een landelijke partij-ideologie maar stelt haar politiek in dienst van de plaatselijke samenleving. Wij bouwen samen met de burgers aan een gemeente die een thuis is voor alle inwoners: jong, oud, sterk en zwak, allochtoon en autochtoon.

RijnGouweLokaal is een partij die staat voor meer en betere deelname van de burger aan het bestuur van onze gemeente. Wij zijn allemaal én met elkaar verantwoordelijk voor onze lokale samenleving. Wij vinden dat de burgers die verantwoordelijkheid kunnen en moeten dragen.

Een lokale samenleving is meer dan een verzameling individuen. Daarom staat RijnGouweLokaal voor solidariteit met diegenen die (tijdelijk) materiële of immateriële hulp nodig hebben om op een goede en volwaardige wijze in onze samenleving te kunnen functioneren en participeren. Een stad en een dorp in een gemeente waar iedereen thuis is, zich thuis voelt, leefbaar, veilig, sociaal en groen.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in