Studio86 logo
Tip!

Studio86

Studio86 is een hippe, moderne fotostudio hier in Alphen aan den Rijn. Fotografe Nikki heeft een passie voor portretfotografie en helpt jou o.a. graag bij het maken van een mooi familieportret, een zakelijke profielfoto of een stoere fitnessfoto. Alles op het gebied van portretfotografie is mogelijk in de studio, jij mag zelfs jouw hond meenemen!

Wat Studio86 zo uniek maakt hier in de regio is dat de fotostudio over diverse settings beschikt, zodat er voor iedere fotoshoot wel een geschikte achtergrond aanwezig is. Samen bespreken we jouw wensen voor de shoot en mag jij zelf jouw favoriete achtergronden uitkiezen waarmee we de foto’s gaan maken. 

Tijdens deze fotoshoot geef ik jou tips, tricks en aanwijzingen om het beste in jou naar boven te halen. Ik zal zowel close up foto’s maken als foto’s waar je helemaal op staat. Daarbij maak ik ook gebruik van verschillende lichttechnieken zodat er een gevarieerde fotoshoot ontstaat. Ook mag je tijdens de fotoshoot wisselen van outfit.

Ook tijdens een fotoshoot met meerdere personen zal ik jullie positioneren en aanwijzingen geven over houdingen, zodat jullie allemaal goed tot jullie recht komen. Een fotoshoot met meerdere personen is te boeken tot 12 personen.

Heb jij zelf een leuk idee voor een foto? Natuurlijk mag jij dit aangeven tijdens de fotoshoot!

De meeste fotoshoots duren 45-60 minuten, waarna ik direct de foto’s ga sorteren en bewerken. Ik gebruik verschillende bewerkingen bij de foto’s, wat de sfeer van de foto nog meer versterkt. Dit zal ongeveer 25 minuten duren, je kan hier dus op wachten!

Als de foto’s gereed staan, mag je ze bekijken en uitzoeken. De gekozen foto’s zullen dezelfde dag nog via wetransfer naar jouw email worden toegestuurd, zodat jij ze direct op jouw telefoon of computer kunt downloaden.

De fotostudio is ruim opgezet en zal op de begane grond plaatsvinden. (rolstoel vriendelijk) De bovenverdieping heeft een huiselijke sfeer met een relax gedeelte, een kleedruimte en een kinderspeelhoek.

De fotostudio is gemakkelijk aan te rijden en beschikt over een eigen oprit en veel parkeergelegenheid. (Parkeren is gratis.)

Dames
Ik help je graag bij het maken van mooie, stralende portretfoto’s. Wat jouw doel voor de foto’s ook is; een verrassing voor jouw partner, omdat je aan je zelfvertrouwen werkt óf voor op een datingsite, alles is mogelijk!

Ik geef jou tips en tricks tijdens deze fotoshoot om het beste in jou naar boven te halen. Samen kijken we welke settings het beste bij jou en het doel van de foto’s passen en zal ik zowel close up foto’s maken als totaalfoto’s, voor een leuke variatie in de fotoreportage.

Heb jij zelf een idee over de fotoshoot? Natuurlijk hoor ik dat dan graag.  

Mannen
Ik help je graag bij het maken van stoere, opvallende portretfoto’s. Wat jouw doel voor de foto’s ook is; een verrassing voor jouw partner, omdat je aan je zelfvertrouwen werkt óf voor op een datingsite, alles is mogelijk!

Ik geef jou tips en tricks tijdens deze fotoshoot om het beste in jou naar boven te halen. Samen kijken we welke settings het beste bij jou en het doel van de foto’s passen en zal ik zowel close up foto’s maken als totaalfoto’s, voor een leuke variatie in de fotoreportage.

Ook door het gebruik van de flitslampen kan ik de sfeer van de foto extra benadrukken. Door bijvoorbeeld meer schaduw toe te passen in de foto  ontstaat er een wat ruwere uitstraling. Ook hierin kunnen we variëren binnen de fotoshoot.

Heb jij zelf een idee over de fotoshoot? Natuurlijk hoor ik dat dan graag.  

Linkedin
Een goede Linkedin profielfoto is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor jouw (online) reputatie. Dit is namelijk het eerste wat een klant of werkgever ziet op jouw Linkedin of cv. Natuurlijk wil je dan wel een goede indruk maken!

Ik help jou graag bij het maken van een professionele portretfoto waarop jij overkomt zoals jij bént. Samen kijken we welke achtergrond het beste bij jou, jouw kleding en jouw beroep past. Je mag eventueel extra outfits meenemen zodat we samen kunnen kijken wat het beste overkomt bij de gekozen achtergrond.

Ik geef jou tijdens deze fotoshoot tips en tricks over poses om het beste in jou naar boven te halen. 

Familie
Voor een mooie portretfoto van jouw gezin of de gehele familie, help ik graag! 

Tijdens deze fotoshoot geef ik jullie tips en tricks over opstellingen en poses om het beste resultaat te bereiken. Samen kiezen we de settings uit die jullie het mooist vinden waarmee we deze foto’s zullen maken.

Naast dat ik foto’s van jullie allen samen maak, zal ik ook per gezin een foto maken, van de kinderen samen, opa en oma met de kleinkinderen en elke andere gewenste combinatie. (Er kunnen max. 12 mensen terecht in de studio) 

Kinderen
Wil jij een mooie portretfoto van jouw kinderen laten maken? Ik help jou hier graag bij! Al spelenderwijs zal ik de kinderen fotograferen en zal ik alles uit de kast halen om een mooie lach te vangen.

Ik zal de kinderen op verschillende manieren fotograferen in combinatie met diverse settings naar keuze voor een leuke, gevarieerde fotoshoot. 

Kinderpartijtje
Tijdens deze fotoshoot maken we er een feestje van! De jarige job mag de settings uitkiezen en we zullen gebruik maken van diverse party props zoals ballonnen en confetti. Natuurlijk mogen jullie zelf ook leuke feest accessoires meenemen naar de studio! Indien gewenst kan ik ook van alle kinderen apart een mooie portretfoto maken. Vooraf zullen we jullie wensen voor deze fotoshoot bespreken. 

Koppel
Tijdens deze fotoshoot geef ik jullie tips, tricks en aanwijzingen om jullie liefde voor elkaar zo goed mogelijk vast te kunnen leggen. Ik maak meerdere foto’s van jullie samen, maar zal ook van ieder apart een portretfoto maken.

Deze foto’s maken we in combinatie met diverse achtergronden naar keuze. Ook mogen jullie verschillende outfits meenemen en zullen we deze ook met de uitgekozen achtergronden matchen. Naast de diverse poses en settings, maak ik ook gebruik van verschillende lichttechnieken,  zodat er en gevarieerde fotoshoot ontstaat. 

Hebben jullie zelf een leuk idee voor een foto? Natuurlijk mag jij dit aangeven tijdens de fotoshoot! 

Zwangerschap
Ik leg dit bijzondere moment graag voor je vast. 

Een zwangerschaps fotoshoot is het mooist om rond de 34 weken vast te leggen. Dit kan zowel in kleding als lingerie worden vastgelegd. (Zorg ervoor dat de kleding strak rond de buik zit) 

Tijdens deze fotoshoot geef ik je tips en tricks over poses en zal ik gebruik maken van verschillende lichttechnieken, ook om de buik extra te accentueren. Samen kijken we welke achtergronden jij mooi vind om te gebruiken voor deze fotoshoot en matchen we deze met jouw outfits en evt. geslacht van de baby. 

Zussen
Samen met jouw allerleukste zus(sen) op de foto? (Wat overigens ook een ontzettend leuk cadeau kan zijn voor jullie ouders)

Tijdens deze fotoshoot zal ik jullie in verschillende opstellingen fotograferen voor een leuke variatie in jullie fotoreportage. Ook zal ik van ieder apart een portretfoto maken.

Hebben jullie zelf een leuk idee voor een foto? (Bijvoorbeeld een foto van vroeger nabootsen) Dan hoor ik dat graag! 

Vrienden
Ook een leuk idee voor een vrijgezellenfeest! 

Tijdens een fotoshoot met jouw beste vrienden / vriendinnen maken we verschillende spontane, vrolijke foto’s van jullie samen in verschillende opstellingen. Ook zijn er verschillende kleuren confetti en andere party props aanwezig in de fotostudio.

(Maken jullie liever minder zoetsappige foto’s, dan is dat natuurlijk ook mogelijk ;-)) 

Sensueel (alleen dames)
Een uniek en ontzettend mooi cadeau voor jouw partner, of omdat je nu jouw droomlichaam hebt. Wat de reden voor deze fotoshoot ook is, ik help je graag bij het maken van prachtige foto’s.

Tijdens deze fotoshoot geef ik tips en aanwijzingen over poses, en ga ik jouw lichaam op haar mooist vastleggen. Ik begrijp dat dit best spannend kan zijn, maar ik ga je helpen en mijn best doen jou op je gemak te stellen. :-)

Heb jij bepaalde wensen voor deze fotoshoot, dan hoor ik dat uiteraard graag van je. 

Casting
Als (beginnend) acteur /  actrice is het ontzettend belangrijk om goede castingfoto’s te presenteren. Dit is namelijk het eerste wat een potentiële opdrachtgever van jou zal zien. 

Ik help jou graag met een afwisselende fotoreportage, waar we zowel close up foto’s maken als totaal foto’s. Ik geef tips en aanwijzingen tijdens de fotoshoot om het beste in jou naar boven te halen.

Heb jij een bepaalde wens voor deze foto’s, dan hoor ik dat graag van je.

Fitness
Ben jij een fanatieke sporter en / of heb jij een afgetraind lichaam en wil je dit eens op een toffe manier laten vastleggen? Door de speciale lichttechnieken die ik toepas tijdens deze fotoshoot, zullen jouw spieren nóg meer geaccentueerd worden!

Ook zijn er diverse sport items aanwezig in de fotostudio, zoals een battle rope, een barbell en een halterset, waarmee we trainingsfoto’s kunnen maken. Deze kunnen toegepast worden als jij bijvoorbeeld doet aan fitness of crossfit. 

Ook als bokser kun jij jouw handschoenen meenemen naar de studio, zodat we een aantal boks beweringen kunnen vastleggen. 

Tattoo
Heb jij tattoo’s waar je ontzettend trots op bent en die je graag eens op een stoere manier wilt laten vastleggen? Ik help je hier graag bij! 

Samen kijken we welke poses en lichteffecten jou én jouw tattoo(’s) het best laten uitkomen. Ik geef je hierbij tips en aanwijzingen. Ik maak diverse foto’s voor variatie in jouw fotoreportage zodat jij achteraf jouw favoriete foto’s kunt uitkiezen!

Dieren
Hoe gaaf is het om een mooie foto van jouw beste maatje laten maken! Of jij nou een hond, kat, hamster of kanarie hebt, ik leg jouw huisdier graag op zijn mooist voor jou vast.

Ik zal tijdens deze fotoshoot gebruik maken van verschillende settings (die bij de vacht of kleur van het dier passen) en diverse lichttechnieken voor een gevarieerde fotoshoot van jouw vriendje. Natuurlijk mogen jullie ook samen op de foto!

Ik geef jou tijdens deze fotoshoot aanwijzingen over de positionering van jouw huisdier, zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen! 

Fotoshoot dames
€150,- inclusief 6 digitale foto's

Fotoshoot mannen
€150,- inclusief 6 digitale foto's 

Fotoshoot Linkedin
€49,- inclusief 1 digitale foto 

Fotoshoot Zakelijk
€150,- inclusief 6 digitale foto's 

Fotoshoot familie
€150,- inclusief 6 digitale foto's 

Fotoshoot kinderen
€150,- inclusief 6 digitale foto's 

Fotoshoot kinderpartijtje
€150,- inclusief 6 digitale foto's 

Fotoshoot koppel
€150,- inclusief 6 digitale foto's 

Fotoshoot zwangerschap
€150,- inclusief 6 digitale foto's 

Fotoshoot zussen
€150,- inclusief 6 digitale foto's 

Fotoshoot vrienden
€150,- inclusief 6 digitale foto's 

Fotoshoot sensueel
€185,- inclusief 6 digitale foto's 

Fotoshoot casting
€150,- inclusief 6 digitale foto's

Fotoshoot fitness
€150,- inclusief 6 digitale foto's 

Fotoshoot tattoo
€150,- inclusief 6 digitale foto's

Fotoshoot dieren
€150,- inclusief 6 digitale foto's

Prijslijst extra foto’s: 
1 foto                     €15
5 foto’s                  €49
10 foto’s                €94
15 foto’s                €139
20 foto’s                €179
25 foto’s                €219
30 foto’s                €249
40 foto’s                €309

Bekijk hier de pagina's:

Fotoshoot casting web.jpgFotoshoot Dames web.jpgFotoshoot dieren web.jpgFotoshoot familie web.jpgFotoshoot fitness web.jpgFotoshoot kinderen web.jpg Fotoshoot kinderpartijtje web.jpgFotoshoot koppel web.jpgFotoshoot linkedin web.jpgFotoshoot mannen web.jpgFotoshoot sensueel web.jpgFotoshoot tattoo web.jpg  Fotoshoot vrienden web.jpgFotoshoot zussen web.jpgFotoshoot zwangerschap web.jpg 

In deze onderstaande video’s krijg je een beeld van de studio en de manier op Nikki te werk gaat. Let op dat de studio regelmatig verandert (met de tijd meegaat) en inmiddels over andere settings en een nieuwe vloer beschikt.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in