The 1:1 Diet met Monique Captein logo
Tip!

The 1:1 Diet met Monique Captein

Een uitgebalanceerd dieet met maaltijdvervangers om af te slanken én verantwoorde voeding voor blijvend gewichtsbehoud. Je wordt hierin begeleid door professioneel getrainde en toegewijde consulenten, die in veel gevallen zélf met overgewicht te maken hebben gehad. Deze begeleiding is gratis zolang je bezig bent met het dieet en onze producten afneemt.

Onderzoek toont aan dat afslanken en daarna op gewicht blijven, het beste resultaat geeft onder begeleiding. Je consulent is jouw coach, vraagbaak, steun, motivator én stok achter de deur. Elk jaar bereiken tienduizenden vrouwen en mannen hun streefgewicht door middel van ons dieet en de bijbehorende begeleiding. Je staat er niet alleen voor!

Van diëten naar eten

De spiegel vertelt ons dat we moeten afslanken. Veel mensen associëren ‘te dik’ bij zichzelf met ‘niet mooi’. Als ons spiegelbeeld tot onvrede leidt, wordt het tijd om het Cambridge Weight Plan te omarmen.

Maar er zijn nog diverse andere redenen om dat te doen. Want mooi van buiten is goed, maar het is misschien nog wel belangrijker om letterlijk mooi van binnen te zijn.

Het stappenplan van Cambridge werkt in diverse fasen met maaltijdvervangers. Deze worden door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud. Groente gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en worden de hoeveelheden wat groter. In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Zo kom je erachter dat gezond en lekker heel goed samengaan.

Informatie over het Stappenplan klik dan op deze link en bekijk het filmpje.

Met een uitgekiend, geroemd, smakelijk en simpel te bereiden dieet (maaltijdvervangers) zul ondervinden dat afvallen helemaal geen loodzwaar traject hoeft te zijn. Ervaar het zelf en maak geheel vrijblijvend een afspraak. Ik ga je helpen de spreekwoordelijke knop om te zetten en een slanke toekomst tegemoet te gaan.

Ik help, stimuleer, motiveer en begeleid je tijdens het zetten van deze stappen. Ik ontvang je elke week in mijn praktijk en wil dan natuurlijk weten hoe het met je gaat en beantwoord ik al je vragen. Ook ga je dan op de weegschaal. Zo’n weegmoment is een stok achter de deur en geeft je inzicht in hoe het gaat. Vervolgens meet ik in hoeverre de gewichtsafname te maken heeft met vet- en vochtverlies en meet ik je spiermassa.

Kortom, je ervaart op een plezierige wijze wat het Cambridge Weight Plan voor jou kan betekenen. Ik beloof je, er gaat een nieuwe wereld voor je open!

Bel of mail mij voor een afspraak en dan gaan we samen aan de slag. Together in shape. Word slank, blijf slank. 

Alle maaltijdvervangers (shakes, soepen, repen, pap, ready to drink pakjes en kant en klare avondmaaltijden) beschikken over een ruim assortiment aan smaken. Dat maakt dat er volop keuze en variatie aanwezig is. Er zijn ook lactose- en glutenvrije producten.

De bedragen verschillen per product. (vanaf € 2,65) Het aantal producten dat je per dag nuttigt hangt af van de stap waarin jij je op dat moment bevindt. Dit gaat in overleg met je consulent.

Er zijn veel meer punten die meespelen bij mijn cijfer ter beoordeling. Naast begeleiding heeft resultaat natuurlijk ook een grote rol gespeeld. 
Monique is niet alleen vriendelijk, maar ook empathisch, competent, denkt mee en is gewoon een leuk mens waar ik wekelijks graag naar toe ga (ongeacht resultaat ;) )

Goede producten, goed vol te houden en met zoals elk dieet moet wel de knop om. Er zijn genoeg recepten om uit te kiezen. Wat ik heel fijn en leuk vond waren de apjes. Zeker aan het begin van het weekend is het fijn even een berichtje van steun te ontvangen. Misschien is het een idee om voor drukke mensen een soort recepten/ideeen klaar te hebben waarvoor niet veel tijd nodig is (bij elkaar gooi of stap[el recepten waarvoor kokerrellen niet nodig is :). Of zelfs kant- en klaar maaltijden. Ik wilde daar zelf ook nog aan bijdragen maar zoals altijd: gebrek aan tijd. De locatie voor het wegen is ook heel fijn. Makkelijk parkeren, leuke ruimte. Ik ga nu weer een portie repen bestellen... de tip die in tweeen te breken en 's middags en 's avonds een stukje te nemen is goud waard. Helpt je door je zoete behoefte heen. Heel veel succes!

Ik vond de appjes voor het weekend heel leuk en ook fijn dat je de spullen van te voren kunt bestellen.

Na lange tijd te twijfelen toch via via in zee gegaan met Cambridge. Vriendelijke en coachende begeleiding van Monique helpt ontzettend. Al vaker een poging gedaan om af te vallen maar deze manier werkt! Verantwoording afleggen door het weegmoment, de smaken en diversiteit in de producten maar met name de bemoedigende aanpak en het gevoel van het samen doen. Nu inmiddels 10 weken bezig. Natuurlijk doe je het zelf, maar de beleving en manier van gesprek bijna iedere week helpt! Neemt ruim de tijd en komt niet over als een power of pep talk. Wel als een vrouw met ervaring die je verder wil helpen. Gewaardeerd! Nu op naar de volgende maat kleinere kleding!

Super motivator. Altijd vriendelijk en begripvol.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in