The Home Factory logo
Tip!

The Home Factory

The Home Factory is een echte ideeënfabriek waar sfeervolle, creatieve en praktische interieurontwerpen voor de particuliere en zakelijke markt worden gecreëerd.

‘Home’ in de bedrijfsnaam staat voor: je thuis voelen, zowel thuis als op het werk. 

De standaard en arbeidsethos liggen hoog: The Home Factory gaat voor het allermooiste dat tegelijkertijd ook het meest functioneel is. Dat doen ze door een persoonlijke aanpak en hoge betrokkenheid.

Benieuwd met welke slimme interieurkeuzes zij uw particuliere of bedrijfsinterieur naar een hoger plan kunnen tillen? Neem dan contact op.

Stijl en sfeer
Sfeer is niet te koop maar u kunt het wel creëren. Veel mensen vinden dit lastig. Het geheim? Een goede combinatie van de verschillende onderdelen van uw interieur. Denk hierbij aan een goed doordacht lichtplan, mooie kleurencombinaties en de juiste keuze van stoffen en materialen. En minstens zo belangrijk: een woonstijl waar u zich prettig bij voelt.

Andere indeling
Woonwensen zijn heel persoonlijk en kunnen veranderen. Een (kleine) bouwkundige aanpassing kan dan uitkomst bieden. Een aanbouw, een muur verplaatsen of weghalen, of leefruimtes omdraaien bijvoorbeeld. Wij laten u graag ervaren wat de mogelijkheden zijn om de indeling van uw interieur praktischer, mooier en ruimtelijker te maken. The Home Factory adviseert en werkt samen met een architect voor de juiste bouwkundige tekeningen.

Bedrijfsinterieur
U heeft maar één kans om een eerste indruk te maken. Het interieur van uw bedrijfspand speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe zorgt u voor een omgeving waarin uw bezoekers en uw medewerkers zich thuis voelen? Een ‘personal touch’ wordt steeds belangrijker. En bij The Home Factory weten we precies wat daarvoor nodig is. Ook de realisatie van uw nieuwe bedrijfsinterieur verzorgen we graag voor u.            

Keuken
De keuken is een meubelstuk en maakt deel uit van uw woonruimte. Daarom is het belangrijk om vormgeving en sfeer goed af te stemmen op de rest van uw interieur. The Home Factory maakt voor u een passend en creatief ontwerp. Gaat u binnenkort zelf een keuken uitzoeken? Bereid uw gesprek in de showroom samen met ons voor. Zo weet u beter waar u op moet letten. The Home Factory werkt volledig onafhankelijk van producenten en leveranciers.          

Nieuwbouw
Laat u een nieuwe woning bouwen of heeft u een nieuwbouwwoning in een project gekocht? Dan moet u in korte tijd, al voor de bouw begint,belangrijke (bouwkundige) beslissingen nemen. The Home Factory zorgt ervoor dat u niets over het hoofd ziet. Op basis van uw bouwtekeningen en uw woonwensen adviseren en visualiseren wij in 3D over de mogelijkheden van bouwkundige aanpassingen, indelingen, keuken- en badkamerontwerp, lichtpunten en het afstemmen van meer- en minderwerk.      

Tuinontwerp
Wordt uw woonbeleving alleen bepaald door uw interieur? Wij vinden van niet. Ook uw buitenruimte kan een belangrijke bijdrage leveren. Betrek daarom uw tuin bij uw interieur. The Home Factory adviseert over een passende indeling en over sfeerbepalers zoals materialen, beplanting, meubelen en verlichting. Heeft u een balkon of wilt u een gedeelte van uw tuin afstemmen op uw interieur? Ook dan zijn er volop mogelijkheden om uw woonbeleving te versterken.

Om de beleving van uw nieuwe interieur nog realistischer te maken bieden wij de mogelijkheid de ontwerpen in 360 graden te bekijken door middel van een Virtual Reality bril. Door deze bril bekijkt u uw nieuwe interieur van vloer tot plafond. U beweegt uw hoofd en het beeld beweegt mee. Het is ook mogelijk dit via uw computer of smartphone te bekijken via een speciale url link. 

Nieuwsgierig? Klik op onderstaande foto’s en ervaar de beleving van Virtual Reality.

Benieuwd naar onze projecten? Klik op onderstaande afbeelding en bekijk ons portfolio. 

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in