Wooning logo
Tip!

Wooning

Wooning Bergschenhoek is gelegen aan de Leeuwenhoekweg 2, naast de Praxis. De beleving begint zodra je het parkeerterrein oprijdt. Nadat je je auto gratis voor de deur geparkeerd hebt ontvangt onze gastvrouw of vestigingsmanager je persoonlijk op met een kopje koffie of thee. Begin op de benedenverdieping bij de keukens of ga naar de bovenste etage voor de badkamers en tegels. Dat kan met de trap of lift, dus ook als je minder goed ter been bent kun je alles bekijken. 

Met bijna 5000 m2 is Wooning Bergschenhoek onze grote trots. Daarbij heeft de Wooningvestiging op industrieterrein Weg en Land in Bergschenhoek met 65 badkamers de grootste badkamershowroom van heel Nederland! Alle stijlen en smaken zijn hier onder één dak te vinden. Ideaal als je direct wilt zien wat de mogelijkheden zijn.

Wooning Bergschenhoek is alle dagen van de week geopend. Je kunt dus ook altijd op zondag bij ons terecht. Op donderdag hebben we koopavond tot 21.00 uur. Er zijn altijd voldoende, ervaren adviseurs aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Maar wil je er zeker van zijn dat al je vragen beantwoord worden? Maak dan vooraf een afspraak met een adviseur naar keuze. 

 

Naast Wooning Bergschenhoek hebben we ook nog 5 andere showrooms waarin onze mooie collectie keukens en badkamers te zien is.

De mooiste keukens vind je bij Wooning 

Wooning is dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. Nergens anders vind je zoveel keukenopstellingen en verschillende stijlen bij elkaar. In ons ruime assortiment vind je altijd een model dat bij jouw inrichting en smaak past. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kleuren, materialen en opstellingen, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Wil je zelf een Wooning keuken samenstellen? Dan kun je met onze 3D keuken ontwerper zelf aan de slag voor jouw nieuwe keuken. Of wil je weten wat jouw nieuwe keuken bij Wooning kost? Gebruik dan onze keuken budgetplanner en laat je verrassen door onze prijzen!

De meest inspirerende badkamercollectie van Nederland

De uitgebreide badkamercollectie van Wooning biedt oneindig veel mogelijkheden en varieert van kleine badkamers tot exclusieve designbadkamers. Alle badkamers zijn aan te passen aan jouw persoonlijke smaak door te variëren met badkamermeubels, sanitair en vloer- en wandtegels. In de sanitaircollectie van Wooning vind je alles voor de inrichting van je badkamer. Met de collectie van Wooning ben je verzekerd van een stijlvolle inrichting van jouw nieuwe badkamer.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in