Wooning logo

Wooning

Wooning Bergschenhoek is gelegen aan de Leeuwenhoekweg 2, naast de Praxis. De beleving begint zodra je het parkeerterrein oprijdt. Nadat je je auto gratis voor de deur geparkeerd hebt ontvangt hun gastvrouw of vestigingsmanager je persoonlijk op met een kopje koffie of thee. Begin op de benedenverdieping bij de keukens of ga naar de bovenste etage voor de badkamers en tegels. Dat kan met de trap of lift, dus ook als je minder goed ter been bent kun je alles bekijken. 

Met bijna 5000 m2 is Wooning Bergschenhoek hun grote trots. Daarbij heeft de Wooningvestiging op industrieterrein Weg en Land in Bergschenhoek met 65 badkamers de grootste badkamershowroom van heel Nederland! Alle stijlen en smaken zijn hier onder één dak te vinden. Ideaal als je direct wilt zien wat de mogelijkheden zijn.

Wooning Bergschenhoek is alle dagen van de week geopend. Je kunt dus ook altijd op zondag bij hun terecht. Op donderdag hebben ze koopavond tot 21.00 uur. Er zijn altijd voldoende, ervaren adviseurs aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Maar wil je er zeker van zijn dat al je vragen beantwoord worden? Maak dan vooraf een afspraak met een adviseur naar keuze. 

 

Naast Wooning Bergschenhoek hebben ze ook nog 5 andere showrooms waarin onze mooie collectie keukens en badkamers te zien is.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in